Αθλητισμός|13.04.2022 17:40

ΠΑΟΚ: Άπαντες παρόντες για Μαρσέιγ, οι «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου - Οριστικά νοκ άουτ ο Μίλικ

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση της ιστορίας του. Η ρεβάνς της Πέμπτης (14/4) με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα θα κρίνει το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Europa Conferenence League και η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του. Ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 προκειμένου να πανηγυρίσει μια ιστορική πρόκριση.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Δικεφάλου περιλάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της αναμέτρησης, με έμφαση στις στατικές φάσεις. Το θετικό είναι πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς πως ο  Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του πέραν του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για τον επαναληπτικό της Τούμπας είναι οι: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης , Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον , Κρέσπο , Βιεϊρίνια , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Σοάρες , Ελ Καντουρί , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Αντρ. Ζίβκοβιτς , Μιτρίτσα , Άκπομ, Τσόλακ.

Χωρίς Μίλικ η Μαρσέιγ

Από την άλλη πλευρά, μπορεί οι Γάλλοι να έμοιαζαν αισιόδοξοι για τον Αρκάντιους Μίλικ ενόψει Τούμπας, υπογραμμίζοντας πως φιγουράρει ακόμη και για βασικός προκειμένου να ανεβάσει στροφές και για το ματς πρωταθλήματος με την Παρί, ωστόσο, η απουσία του Πολωνού από την πρωινή προπόνηση της Μαρσέιγ, ανέτρεψε τα δεδομένα...

Ο Πολωνός παραμένει στα... πιτς και ως εκ τούτου δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη, χάνοντας και τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που αποτυπώθηκε και στους «εκλεκτούς» του Σαμπάολι για την Τούμπα! Επιστροφή στην αποστολή για Τσαλέτα - Τσαρ ενώ στους «εκλεκτούς» Σαμπάολι συμπεριλήφθηκε και ο μέχρι πρότινος αμφίβολος λόγω ενός τραυματισμού, Μπακαμπού.

Μιλώντας νωρίτερα για το ενδεχόμενο της απουσίας του Μίλικ από την Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε: «Δεν πιστεύω ότι η Μαρσέιγ στηρίζεται σε έναν παίκτη. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και έχει εξαιρετική οργάνωση, με παίκτες με ποιότητα και πολλές επιλογές. Δεν πιστεύω ότι θα μείνει να… παραπονιέται για τις απουσίες της και για την έλλειψη φρεσκάδας. Έχει παίξει πολλά παιχνίδια φέτος όπως και εμείς και έχει την εμπειρία να διαχειριστεί την κατάσταση αυτή».

Η αποστολή των Μασσαλών

Αναλυτικά η αποστολή των Γάλλων για την Τούμπα: Μανταντά, Λόπες, Ενγκαπαντουένμπου, Σαλίμπα, Τσαλέτα- Καρ, Κολάσιντας, Λιρόλα, Πέρεθ, Μουστιέρ, Μαντί, Γκιέγιε, Ρονζιέρ, Γκεντουζί, Μπερτέλι, Πίτου, Μπακαμπού, Παγέ, Χαρίτ, Ουντέρ, Μπεναγιά.

ΠΑΟΚEuropa Conference LeagueΜαρσέιγ