Αθλητισμός|28.04.2022 14:48

«Πέθαναν» τον Μίνο Ραϊόλα - Διαψεύδει η οικογένεια

Newsroom

Σοκ προκάλεσε η είδηση στον κόσμο του ποδοσφαίρου πως ο Μίνο Ραϊόλα, ένας απ' τους γνωστότερους μάνατζερ ποδοσφαιριστών έφυγε από τη ζωή! Μολονότι όμως αρκετά ιταλικά ΜΜΕ, διάσημοι Ιταλοί αθλητικογράφοι, όπως επίσης και άλλα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης μεταξύ των οποίων και ελληνικά, μετέδωσαν ότι ο 54χρονος μεγαλοατζέντης Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή, ο στενός του συνεργάτης Χοσέ Φορτές Ροντρίγκες έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά την είδηση που αποδεικνύεται fake news.

Μιλώντας στο ολλανδικό NOS υποστήριξε ότι «ο Μίνο είναι σε κακή κατάσταση, αλλά δεν έχει πεθάνει». Παράλληλα επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο γιατρός του. «Ο Μίνο είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, δίνει μάχη», υποστήριξε ο δόκτωρ Αλμπέρτο Ζανγκρίλο ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο «San Raffaele» του Μιλάνου, όπου νοσηλεύεται ο Ραϊόλα. Και πρόσθεσε: «Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα ψευδοδημοσιογράφων που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για να επιβιώσει».

Καυστικός Ραϊόλα

Λίγο αργότερα ήρθε και η διάψευση απ' τον ίδιο τον Ραϊόλα με... στυλ Ραϊόλα! «Τρέχουσα κατάσταση υγείας για όσους αναρωτιούνται: Εκνευρισμένος για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες που με πέθαναν. Φαίνεται επίσης ότι έχω την ικανότητα και ν' ανασταίνομαι». Κλασικός Ραϊόλα ακόμη και στις πιο δύσκολες ώρες τις ζωής τους. Με καυστικό χιούμορ...

Ο Μίνο Ραϊόλα τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη για τη ζωή του με σοβαρό πρόβλημα στον πνεύμονα. 

Μάριο ΜπαλοτέλιΖλάταν ΙμπραΐμοβιτςΜίνο ΡαϊόλαΈρλινγκ Χάαλαντμάνατζερθάνατος