Αθλητισμός|10.05.2022 19:47

Καρίμ Αντεγέμι: Ο Χάαλαντ φεύγει, ο νέος... Χάαλαντ έρχεται - Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε τον διάδοχο του Νορβηγού σούπερ σταρ

Newsroom

Μολονότι στην Ντόρτμουντ δήλωναν ότι περιμένουν την απόφαση του Έρλινγκ Χάαλαντ προκειμένου να προχωρήσουν στον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, αφενός γνώριζαν ότι ο Νορβηγός μετράει μέρες στην ομάδα καθώς είχε προ καιρού αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει, αφετέρου είχαν ήδη βρει τον επόμενο... Χάαλαντ.

Δεν πέρασαν λοιπόν παρά μόνο μερικά λεπτά απ' την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Χάαλαντ και η Ντόρτμουντ έκανε γνωστό το όνομα του διαδόχου του σε μια κίνηση εντυπωσιασμού ως προς τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου που ξέρει να δημιουργεί σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου αν κρίνει κανείς απ' τις περιπτώσεις του Χάαλαντ και προηγουμένως του τεράστιου Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Και το όνομα αυτού: Καρίμ Αντεγέμι! Πρόκειται για τον 20χρονο Γερμανό επιθετικό της Σάλτσμπουργκ, ο οποίος εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της σεζόν με τη φανέλα της αυστριακής ομάδας, ακόμη και στο Champions League. Σε 42 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 23 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 8 ασίστ.

Η Ντόρτουντ κινήθηκε άμεσα δαπανώντας 38 εκατ. ευρώ, περίπου τα μισά χρήματα απ' όσα θα εισπράξει για την πώληση Χάαλαντ! Ο Αντεγέμι είναι διεθνής με την Εθνική Γερμανίας καθώς έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2021.

Έρλινγκ ΧάαλαντΚαρίμ ΑντεγέμιBundesligaΜπορούσια Ντόρτμουντ