Αθλητισμός|10.05.2022 20:58

Ο θρυλικός Ζουνίνιο τελείωσε τον Μαρσέλο από τη Λυών επειδή «αεριζόταν» και γελούσε στα αποδυτήρια μετά από ήττα!

Newsroom

Καταστροφική είναι η τρέχουσα σεζόν για τη Λυών που έμεινε από νωρίς εκτός στόχων στη γαλλική Ligue 1, όπου βρίσκεται στην όγδοη θέση λίγο πριν από το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Η γαλλική εφημερίδα L' Equipe σε ανάλυσή της για τα κακώς κείμενα στην ιστορική ομάδα, τόνισε ότι το ζήτημα της απειθαρχίας στα αποδυτήρια αποτέλεσε βασική πηγή του προβλήματος. Μάλιστα έφερε στην επιφάνεια ένα ευτράπελο που συνέβη στα αποδυτήρια προ καιρού θέλοντας να καταδείξει την προβληματική κατάσταση που επικρατούσε ιδίως στο ξεκίνημα της σεζόν.

Τι ακριβώς συνέβη; Τον περασμένο Αύγουστο, κατά τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι Λιονέ ηττήθηκαν με... κατεβασμένα χέρια απ' την Ανζέ εκτός έδρας με 3-0. Τότε, λίγο μετά τη συντριβή, ο 34χρονος Βραζιλιάνος στόπερ Μαρσέλο, ο οποίος ήταν απ' τους χειρότερους στο γήπεδο έχοντας πετύχει και αυτογκόλ, «συνελήφθη» απ' τον συμπατριώτη του αθλητικό διευθυντή και θρύλο της ομάδας Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, να... πέρδεται στα αποδυτήρια, να αστειεύεται και να γελάει με τους συμπαίκτες του.

Ο Ζουνίνιο, ο οποίος αγωνίστηκε επί μια οχταετία στη Λυών (τη «χρυσή» περίοδο 2001-2009), εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του Μαρσέλο, τον οποίο ουσιαστικά τελείωσε από την ομάδα. Αρχικά τον έστειλε στη δεύτερη ομάδα της Λυών και τον Ιανουάριο τον έδιωξε οριστικά. Ο Μαρσέλο πήρε μεταγραφή για την Μπορντό, όπου έπαιξε μόλις εννέα ματς και στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήσει.



Ligue 1Λυών