Αθλητισμός|12.05.2022 16:13

Έλληνας φίλαθλος στη Ρώμη πανηγύρισε με σημαία ΠΑΣΟΚ την επικράτηση του Στέφανου Τσιτσιπά!

Newsroom

Αρκετοί ήταν οι Έλληνες που βρέθηκαν στις εξέδρες, όπου φιλοξενείται το Masters της Ρώμης προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρώσο Κάρεν Χατσάνοφ για τη φάση των 16. Οι ελληνικές σημαίες έκαναν την εμφάνισή τους σε αρκετά σημεία της εξέδρας καθώς οι Έλληνες φίλαθλοι θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δηλώσουν «παρών» εμψυχώνοντας παράλληλα τον Έλληνα πρωταθλητή που πράγματι μετά το χαμένο πρώτο σετ έκανε εκπληκτικό παιχνίδι γύρισε το ματς και πήρε το εισιτήριο για την 8άδα.

Υπήρξε πάντως κι ένας Έλληνας φίλαθλος που βρέθηκε στις εξέδρες του Stadio del tennis di Roma κι αντί ελληνικής σημαίας προτίμησε τον... ήλιο τον πράσινο του ΠΑΣΟΚ! Ναι, καλά διαβάσατε. Την ώρα της διακοπής μετά το κερδισμένο πρώτο σετ του Τσιτσιπά, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 με ένα εντυπωσιακό 6-0 στα γκέιμ, ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε έναν περιχαρή Έλληνα φίλαθλο να χορεύει και να κυματίζει την πράσινη σημαία με τον κλασικό ήλιο του ΠΑΣΟΚ...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ήδη προκριθεί στα προημιτελικά της Ρώμης και θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία πριν από το ιστορικό Roland Garros.

ATP ΡώμηΣτέφανος ΤσιτσιπάςΠΑΣΟΚΤένις