Γράφει ιστορία η Ελένη Αντωνίου στο Βόλος - ΟΦΗ: Γίνεται η πρώτη γυναίκα διαιτητής σε αγώνα Super League
NewsroomΙστορικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι του Βόλου με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό για τα πλέι άουτ της Super League καθώς η διαιτητής Ελένη Αντωνίου γίνεται η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει αγώνα της μεγάλης κατηγορίας από καταβολής Α' Εθνικής!
Η Ελένη Αντωνίου βραβεύτηκε από την Super League 2 ως η καλύτερη διαιτητής της χρονιάς, έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των αρχηγών και των προπονητών και η ΚΕΔ και ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ την επιβραβεύουν με έναν ιστορικό ορισμό στη Super League. Μάλιστα, στο πλευρό της θα έχει ως βοηθό την πολύπειρη Χρυσούλα Κουρομπύλια, η οποία παίζει για αρκετά χρόνια στο επίπεδο της μεγάλης κατηγορίας.
Η Αντωνίου που προέρχεται απ' την ΕΠΣ Αχαΐας είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και έχει στο ενεργητικό της αγώνες Champions League γυναικών, ενώ το 2019 είχε γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία του πρωταθλήματος, που είχε οριστεί ως τέταρτη στο ματς της Super League Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ.
- Το ethnos.gr στην Ψάθα: Καμένα σπίτια, συνεχείς αναζωπυρώσεις και νύχτα αγωνίας
- Η ιστορία του Δανού πιλότου που σκοτώθηκε στην Ψάθα - Είχε 9.000 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του
- Από ήρωας πρόσφυγας, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας στην Κυψέλη - Το προφίλ του 26χρονου
- Η τεχνητή νοημοσύνη στο στόχαστρο: Γιατί τα data centers έγιναν πολεμικός στόχος