Αθλητισμός|10.02.2019 18:29
ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχθηκε την αποστολή του ΠΑΟΚ
NewsroomΟ Ιβάν Σαββίδης υποδέχθηκε, όπως συνηθίζει, την αποστολή του «δικέφαλου του βορρά» έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας και είχε θερμό εναγκαλισμό με όλους τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής.
Από κοντά και οι οπαδοί του «δικέφαλου» που ζήτησαν από τους παίκτες να πάρουν απόψε τη νίκη και να κάνουν το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Ακολούθως, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιβιβάστηκε στο όχημά του κι αναχώρησε με προορισμό το Μακεδονία Παλλάς για να παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Σάρωσε η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»