Αθλητισμός|25.05.2022 21:50

Live streaming Ρόμα - Φέγενορντ: Ο πρώτος τελικός του Europa Conference League στα Τίρανα

Newsroom

Η ώρα της στέψης έφτασε στο Europa Conference League, το οποίο πολλοί υποτίμησαν στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά πλέον θα ήθελαν διακαώς να βρίσκονται στη θέση της Ρόμα και της Φέγενορντ, που διεκδικούν το πρώτο και ιστορικό τρόπαιο της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA, που φιλοξενείται στα Τίρανα.

Η Ρόμα επιστρέφει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το '91, οπότε είχε ηττηθεί στο Κύπελλο UEFA απ' την Ίντερ, ενώ έχει ακόμη έναν χαμένο τελικό απέναντι στη Λίβερπουλ το 1984 στο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Ουσιαστικά, οι Τζιαλορόσι κυνηγούν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο τους στην τρίτη απόπειρα.

Απ' την άλλη πλευρά, η Φέγενορντ, του πρωτάρη σε τελικούς 43χρονου Ολλανδού Άρνε Σλοτ, θα παίξει για τέταρτη φορά σε τελικό Κυπέλλων Ευρώπης, έχοντας κατακτήσει τις προηγούμενες τρεις φορές το τρόπαιο! Το 1970 νίκησε τη Σέλτικ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, το 1974 επικράτησε της Τότεναμ στον τελικό του UEFA και το 2002 επανέλαβε τον θρίαμβο απέναντι στην Ντόρτμουντ και πάλι στο UEFA. 20 χρόνια μετά ψάχνει εκ νέου την καταξίωση στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον τελικό μέσω live streaming από την ΕΡΤ

LIVEΦέγενορντΡόμα - Romalive streamingEuropa Conference League