• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Κάτω τα χέρια από τη Γροιλανδία»: Μαζικές διαδηλώσεις σε Γροιλανδία και Δανία ενάντια στις αμερικανικές βλέψειςΕλλάδα και Κύπρος έλαβαν πρόσκληση από τον Τραμπ για το «Συμβούλιο Ειρήνης» - Αντιδρά το ΙσραήλΣυμφωνία Mercosur: Έπεσαν οι υπογραφές μετά από 25 χρόνια διαπραγματεύσεων - Τα επόμενα βήματαΕργασίες αναβάθμισης στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου - Τι θα γίνει με τις πτήσεις
δημοφιλές τώρα: ΜΜΜ: Νέο φρένο στην εισιτηριοδιαφυγή με «τσουχτερά» πρόστιμα και άνοιγμα σε ιδιώτες ελεγκτές
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   25.05.2022 21:27 
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Basket League: Ο Ολυμπιακός κέρδισε το Περιστέρι έχοντας ακόμη το μυαλό στο Βελιγράδι - Νεύρα Μπαρτζώκα κι έντονος διάλογος με Ντόρσεϊ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Ο Ολυμπιακός είχε ακόμα το μυαλό στο Final 4 του Βελιγραδίου αλλά τελικά με την πολύτιμη συνεισφορά του Σλούκα και του Βεζένκοφ νίκησε στο φινάλε το μαχητικό Περιστέρι με 79-67 και πέτυχε το 1-0 στο δρόμο για τους ημιτελικούς της Basket League. Η κακή εμφάνιση προκάλεσε εκνευρισμό στον πάγκο της ομάδας με τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα να ξεσπάει στο πινακάκι του, ενώ είχε έντονο διάλογο και με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 25.05.2022 20:57
Basket League: Ο Προμηθέας απέκλεισε την ΑΕΚ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά
Αθλητισμός | 25.05.2022 21:15
Πρωταθλητής για 10η σερί χρονιά στο πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός!
Αθλητισμός | 25.05.2022 20:30
Σοκ με τον σοβαρό τραυματισμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν!
Αθλητισμός | 25.05.2022 17:11 
Απογοητευτική ήττα και πρόωρος αποκλεισμός για Σάκκαρη στον β' γύρο του Roland Garros
Αθλητισμός | 25.05.2022 15:50
Χάος στα Τίρανα: Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών πριν τον τελικό του Conference League – 15 τραυματίες

Στο πρώτο ματς των ελληνικών πλέι οφ οι Πειραιώτες έμοιαζαν να μην έχουν ενέργεια και να έχουν μείνει σε όσα έγιναν στη Σερβία, προκαλώντας πολλά παράπονα στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Το καλοστημένο Περιστέρι του Μίλαν Τόμιτς έβαλε δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» για περισσότερα από 35 λεπτά, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται την μεγάλη εμφάνιση των Σλούκα - Βεζένκοφ για να κάνουν το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών. Το σημείο «κλειδί» της βραδιάς ήταν το «ξέσπασμα» του ηγέτη των Πειραιωτών στο 4ο δεκάλεπτο και δη τα δύο τρίποντά του στην τελική ευθεία. Από εκεί και μετά το Περιστέρι δεν μπορούσε να γυρίσει ξανά ουσιαστικά στο ματς.

Ο Σλούκας τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους και 5 ασίστ, ενώ ο Βεζένκοφ έκανε ένα... επιβλητικό double - double με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ. Επιπλέον, έδωσε και 6 ασίστ. Άστοχος και εκτός κλίματος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (1/6 σουτ, 2λ.), που είχε και έναν... διάλογο με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Από τους «μαχητικούς» φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Τεράν Πέτεγουεϊ (19π.), Δημήτρης Μωραΐτης (14π., αλλά με 5/17 σουτ, 6ρ., 5ασ.) και Χρήστος Σαλούστρος (11π.).

Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα, που «έκλεισε» θέση στα ημιτελικά μετά το 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6 (1/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ), Ντόρσεϊ 2 (1/6 σουτ), Φαλ 11 (4/4 δίποντα, 3/5 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Βεζένκοβ 20 (7/9 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 6/8 βολές, 15 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 λάθη), Παπανικολάου (0/3 τρίποντα), Λούντζης, Λαρεντζάκης 6 (2), Σλούκας 20 (2/8 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 7/9 βολές, 5 ασίστ), Μάρτιν 4 (4 ριμπάουντ), Ζαν Σαρλ 7 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ 3 (1).

Περιστέρι (Τόμιτς): Μπιλάλης, Αγκμπελίς 2, Πέτεγουεϊ 19 (4/6 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ), Μωραΐτης 14 (1/6 δίποντα, 4/11 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 λάθη, 2 κλεψίματα), Γκίελο 9 (1), Φύτρος, Μπράουν 6, Σαλούστρος 11 (3/4 δίποντα, 2/2 βολές), Γκρέι 6 (1/8 σουτ, 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ), Σταυρακόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»

Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου

Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια

Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ολυμπιακός
  • Περιστέρι ΚΑΕ
  • Basket League
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr