Αθλητισμός|11.02.2019 15:01

Επώνυμοι φίλοι του Αρη προτείνουν λύσεις για το πάρκινγκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Επιτροπή πρωτοβουλίας που συστάθηκε από επώνυμους φίλους του Αρη, με σκοπό την ανάληψη δράσεων για τη λειτουργικότητα του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης», απέστειλε επιστολή προς τους υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης για την διάθεση χώρων για στάθμευση αυτοκινήτων κατά τις ημέρες και ώρες των αγώνων της ομάδας του Αρη, αλλά και τη διαμόρφωση τους ως χώρους πρασίνου. Τις επόμενες ημέρες η επιτροπή θα επιδιώξει να συναντηθεί με όλους τους υποψήφιους δημάρχους, ενώ παρέθεσε και χάρτες της περιοχής γύρω από το γήπεδο με τους χώρους που μπορούν να παραχωρηθούν ώστε να δώσουν λύση στο οξύ πρόβλημα.

«Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να θέσουμε υπόψη σας ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο φίλαθλος κόσμος της ιστορικής αυτής ομάδας και να προτείνουμε την εύρεση μίας λύσης για το εν λόγω θέμα. Η βασική προσδοκία μας είναι η ενθάρρυνση της προσέλευσης των φιλάθλων στο γήπεδο, όχι μόνο για την υποστήριξη της ομάδας του Αρη αλλά και για την διευκόλυνση της επαφής του κόσμου με τον χώρο του αθλητισμού (εντός του γηπέδου σε κλειστούς χώρους στεγάζονται κολυμβητήριο, γήπεδα μπάσκετ, βόλλευ, αίθουσες γυμναστικής κ.λπ.). Κάνοντας έρευνα στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου «Κλ. Βικελίδης», εντοπίστηκαν αδόμητοι χώροι οι περισσότεροι από τους οποίους φαίνονται να ανήκουν στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στους οποίους θα μπορούσαν να δημιουργηθούν χώροι προσωρινής στάθμευσης για τις ημέρες και ώρες αγώνων και μόνο», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Την επιστολή αυτή υπογράφουν ο τ. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Βαλεργάκης, ο Πρόεδρος Συλλόγου Βετεράνων Παικτών του Αρη, Γιάννης Βένος, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης, ο τ. Βουλευτής Πιερίας, Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος και ο Ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος, που είναι και ο πρωτεργάτης της  πρωτοβουλίας.

Αρης