Αθλητισμός|04.06.2022 23:57

Σοβαρή ζημιά ο Ζβέρεφ που μένει νοκ άουτ για μήνες: «Έχω ρήξη σε αρκετούς πλευρικούς συνδέσμους»

Newsroom

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάσα Ζβέρεφ ενημέρωσε πως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, εχει υποστεί ρήξη πλευρικών συνδέσμων στο δεξί του πόδι μετά τον ανατριχιαστικό τραυματισμό του στον ημιτελικό του Roland Garros με τον Ράφα Ναδάλ, γεγονός που τον ανάγκασε να αποσυρθεί.

Οι φόβοι για σοβαρή ζημιά που υπήρξαν από την πρώτη στιγμή από τον ίδιο, επιβεβαιώθηκαν μία ημέρα αργότερα καθώς ο ίδιος έσπευσε να ευχαριστήσει άπαντες για τη στήριξη αλλά και να αποκαλύψει ότι έχει υποστεί «ρήξη σε αρκετούς πλευρικούς συνδέσμους». Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει για μήνες εκτός δράσης και δύσκολα θα προλάβει να επιστρέψει πριν από το 2023.

Αναλυτικά ο Ζβέρεφ έγραψε: «Γεια σας Τώρα επιστρέφω σπίτι. Βάσει των πρώτων ιατρικών ελέγχων, φαίνεται ότι έχω ρήξη σε αρκετούς πλευρικούς συνδέσμους στο δεξί πόδι. Θα πετάξω για τη Γερμανία τη Δευτέρα για να κάνω περαιτέρω εξετάσεις και να καθορίσω τον καλύτερο και ταχύτερο τρόπο για να αναρρώσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους σε όλο τον κόσμο για τα ευγενικά μηνύματα που έλαβα από χθες. Η υποστήριξή σας σημαίνει πολλά για μένα αυτή τη στιγμή! Θα προσπαθήσω να σας κρατώ ενήμερους όσο το δυνατόν περισσότερο για τις περαιτέρω εξελίξεις. Εις το επανιδείν, ROLAND-GARROS».

 

ΤένιςτραυματισμόςΑλεξάντερ Σάσα ΖβέρεφRoland Garros