Αθλητισμός|10.06.2022 14:43

Παραολυμπιονίκης καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε εκπαιδευτικό ίδρυμα - Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Newsroom

Παραολυμπιονίκης 22 ετών καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από εκπαιδευτικό και υπάλληλου του εκπαιδευτικού ιδρύματος στο οποίο μάλιστα φοιτούσε. Οι γονείς του υπέβαλλαν μάλιστα μήνυση για βιασμό και σωματική κακοποίηση κατά των δύο αυτών ατόμων στην Εισαγγελία Αθηνών.

Η μητέρα του παραολυμπιονίκη μίλησε στο STAR, κατήγγειλε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ανακάλυψε ότι ο γιος της εμφάνιζε προβλήματα στη συμπεριφορά του. Όπως αναφέρει, ο 22χρονος είχε πέσει θύμα κακοποίησης σεξουαλικής και σωματικής: «Μου είπε για τα πρώτα αγγίγματα. Σιγά - σιγά το παιδί άρχισε να βγάζει περισσότερα πράγματα».

Οι μαρτυρίες του 22χρονου αθλητή σοκάρουν, καθώς όπως μετέφερε ο γιος στη μητέρα του, τού έβαζαν σελοτέιπ στο στόμα και του έδεναν τα χέρια, ενώ στη συνέχεια προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις. Στη μήνυση περιγράφονται περιστατικά που σοκάρουν.

«Πάμε στο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα με κλειδί. Μου χαϊδεύει τα πόδια, τα χέρια, το στήθος, το κεφάλι και τις πατούσες. Κάνουμε μασάζ. Εγώ φωνάζω και του λέω “σταμάτα”. Με πονάει λίγο...», δηλώνει ο παραολυμπιονίκης.

Σημειώνεται πως ο παραολυμπιονίκης έχει κατακτήσει ήδη 4 ολυμπιακά μετάλλια, ενώ συμμετέχει και σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής, δηλώνει στο Star πως στο τέλος των πράξεων οι θύτες έδιναν στο παιδί καραμέλες για να το εξευμενίσουν. «Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των πράξεων», λέει χαρακτηριστικά.

Όλες οι ειδήσεις

Σοκάρει η μεγαλύτερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα - Συνελήφθη άτομο με 2,5 εκατομμύρια αρχεία

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με 300 κιλά κοκαΐνη - Παγκοσμίως διαβόητος διακινητής ναρκωτικών ο εγκέφαλος

Κακοκαιρία Genesis: Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική - Πού εντοπίζονται προβλήματα - Live χάρτης

Φρειδερίκος Μπαρμπαρόσα: Πώς πνίγηκε ξαφνικά ο θηριώδης αυτοκράτορας και μαζί του μια εκστρατεία ολόκληρη

ειδήσεις τώραπαραολυμπιονίκηςκαταγγελίαβιασμός