Αθλητισμός|10.06.2022 21:00

Δίπλα στην Εθνική ο Λημνιός παρά το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού - Νοκ άουτ για έξι μήνες

Newsroom

Μια βραδιά που φαινόταν μαγευτική για τον Δημήτρη Λημνιό μετετράπη σε εφιάλτη. Έκανε καταπληκτική εμφάνιση με την Εθνική ομάδα, σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ απέναντι στην Κύπρο, αποθεώθηκε απ' το κοινό του Βόλου, της γενέτειράς του και όλα έμοιαζαν ιδανικά μέχρι που σε μια ανύποπτη φάση στο φινάλε του ματς τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου έξι μήνες. Ουσιαστικά ο στόχος του Λημνιού είναι να βρίσκεται σε ετοιμότητα για τα προκριματικά του Euro. Στάθηκε εξαιρετικά άτυχος σε μια περίοδο που πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Γαλανόλευκη.

Δίπλα στην Εθνική

Παρά το πρόβλημα τραυματισμού πάντως ο Λημνιός βρέθηκε στο πλευρό της Εθνικής ομάδας. Έδωσε το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής (10/6) δείχνοντας ότι η σκέψη του είναι με την ομάδα μολονότι ο ίδιος τέθηκε νοκ άουτ. Επίσης η στάση του Λημνιού δείχνει και το ζεστό κλίμα που υπάρχει ξανά στην Εθνική, καθώς οι παίκτες αγαπούν και θέλουν να βρίσκονται στην ομάδα. 

Στο μεταξύ, στο πλευρό του διεθνούς εξτρέμ βρέθηκε απ' την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ, στέλνοντας το μήνυμά του. «Περαστικά Δημήτρη! Μείνε δυνατός κι όλα θα πάνε καλά! Είμαστε όλοι δίπλα σου! #Limnios #StayStrong #PAOKFamily».

Εθνική ομάδαΔημήτρης Λημνιόςεθνική Ελλάδας