Αθλητισμός|11.06.2022 20:21

Ο ποδοσφαιριστής Ατακάν Καραζόρ κατηγορείται για βιασμό στην Ίμπιζα – Η Στουτγάρδη έκανε γνωστή τη σύλληψή του

Newsroom

Η Αστυνομία της Ισπανίας συνέλαβε δύο άντρες γερμανικής υπηκοότητας που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 18χρονης Ισπανίδας στην Ίμπιζα! Μάλιστα όπως ανέφερε το Periodico de Ibiza ο ένας εκ των δύο είναι ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται σε ομάδα της Bundesliga.

Γρήγορα το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στη Γερμανία, όπου εν τέλει η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο κατηγορούμενος παίκτης έδωσε το όνομά του στη δημοσιότητα. Η Στουτγάρδη ανακοίνωσε πως ο 25χρονος μέσος Ατακάν Καραζόρ, ήταν εκείνος που συνελήφθη στην Ισπανία. Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε εγκληματική πράξη, ενώ η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους δικηγόρους του ποδοσφαιριστή.

«Ο μέσος της Στουτγκάρδης Ατακάν Καραζόρ συνελήφθη ενώ ήταν στις διακοπές του στην Ίμπιζα. Αρνείται κάθε εγκληματική πράξη. Η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους του. Εφόσον πρόκειται για μία διαδικασία σε εξέλιξη, ζητάμε την κατανόηση ότι η Στουτγάρδη δεν μπορεί να σχολιάσει περαιτέρω για την ώρα» ανέφερε η ανακοίνωση.

Στην κατάθεσή της η νεαρή Ισπανίδα, υποστήριξε ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) οι δύο φίλοι την ανάγκασαν σε ερωτική συνεύρεση, με αποτέλεσμα αργότερα να χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως στο νοσοκομείο Can Misses στην Ίμπιζα.

ΊμπιζαΙσπανίαΣτουτγκάρδηBundesligaβιασμόςειδήσεις τώρα