Μετά το διαζύγιο με τη Σακίρα, έρχεται διαζύγιο και με την Μπαρτσελόνα για τον Πικέ!
NewsroomΔύσκολες ώρες περνά ο Ζεράρ Πικέ καθώς λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με την επί σειρά ετών σύζυγό του, διάσημη τραγουδίστρια, Σακίρα, όλα δείχνουν πως πλησιάζει και το διαζύγιο με την αγαπημένη του ομάδα Μπαρτσελόνα! Όπως αποκάλυψαν τη Δευτέρα (13/6) η Sport και η El Mundo Deportivo, ο κόουτς της ομάδας και άλλοτε συμπαίκτης του, Τσάβι Ερνάντες ενημέρωσε πριν από περίπου δύο εβδομάδες τον πολύπειρο αμυντικό πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Στη συνάντηση που είχαν οι δύο τους, ο σημερινός προπονητής της Μπαρτσελονα ξεκαθάρισε προς τον 35χρονο στόπερ, πως πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισε πέρυσι στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, των τραυματισμών αλλά και των παράλληλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, που δεν του επιτρέπουν να αφοσιωθεί απόλυτα στην Μπαρτσελόνα.
Ο Τσάβι πρότεινε στον Πικέ να αποχωρήσει μόνος του έπειτα από 14 χρόνια στον σύλλογο καθώς τον προϊδέασε πως την επόμενη σεζόν δεν θα έχει ρόλο στο ροτέισον της ομάδας, αναζητώντας ήδη τον διάδοχό του για το κέντρο της άμυνας (Κουντέ και Κουλιμπαλί είναι οι υποψήφιοι).
Ο Πικέ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αιφνιδιάστηκε και υπογράμμισε πως θα προπονείται πολύ πιο σκληρά από εδώ και πέρα για να ξαναβρεί τη φόρμα του, αφήνοντας ένα μέρος απ’ τις υπόλοιπες επαγγελματικές δραστηριότητές του εκτός γηπέδων.
Η συζήτηση δεν ξεκαθάρισε πλήρως το τοπίο και ο λόγος περνάει πλέον στον αθλητικό διευθυντή της Μπάρτσα, Ματέου Αλεμάνι, ο οποίος θα πρέπει να βρει τη «χρυσή τομή» με τον Πικέ για να λύσει το συμβόλαιο που έχει έως το 2024 και παράλληλα να βρεθεί λύση στο... πρόβλημα με τα περίπου 40 εκατ. ευρώ που χρωστάει ο σύλλογος στον παίκτη.
- Οι αθρόες μετακινήσεις γιατρών με ένα «εντέλλεστε» και τα εξαντλητικά ωράρια γονατίζουν τους γιατρούς του ΕΣΥ
- Παίξαμε στον Αδύναμο Κρίκο | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.22)
- Λειψυδρία: «Φουσκώνει» κατά 200 εκατ. ο λογαριασμός για το μεγάλο έργο του Εύρυτου - Οι στόχοι της ΕΥΔΑΠ και η στρατηγική επέκταση
- Ποια νέα πρόσωπα θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επόμενες εκλογές