Αθλητισμός|14.06.2022 19:00

Η μεγάλη επιστροφή της Σερένα Γουίλιαμς στο Wimbledon! Πήρε wild card κι ετοιμάζεται

Newsroom

Ένα χρόνο μετά την τελευταία της εμφάνιση στα κορτ η σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή! Η κορυφαία τενίστρια των τελευταίων 50 ετών και κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam, έκλεισε θέση για το επερχόμενο Wimbledon στα 41 της χρόνια.

Η θρυλική Αμερικανίδα τενίστρια, η οποία έχει κατακτήσει επτά φορές στην καριέρα της το φημισμένο τουρνουά του Λονδίνου, εξασφάλισε wild card από τους διοργανωτές και θα επιστρέψει στα γήπεδα του τένις ένα χρόνο αφότου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού στον 1ο γύρο του περσινού Wimbledon. Έκτοτε απείχε από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα γεγονός που την έφερε στο νούμερο 1208 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα της. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την επιστροφή της με κάθε επισημότητα και με πανηγυρικό τρόπο καλωσορίζοντας πίσω στο Wimbledon τη Σερένα.

 

Λίγο νωρίτερα, η ίδια είχε προαναγγείλει την επάνοδό της με ένα μήνυμα στο Instagram: SW και SW19 (τα αρχικά του ονόματός της και ο ταχυδρομικός κώδικας του All England Lawn Tennis Club, που διοργανώνει το τουρνουά). Έχουμε ραντεβού. 2022 θα τα πούμε εκεί». Για πρώτη φορά πάντως έπειτα από πολλά χρόνια η Σερένα δεν θα προπονείται με τον Πάτρικ Μουράτογλου.

 

WimbledonΣερένα ΓουίλιαμςΤένις