Αθλητισμός|17.06.2022 16:06

Οικονόμου: Είμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα

Newsroom

Αναφορές και στον ΠΑΟΚ είχε η επίσκεψη του κυβερνητικού εκπροσώπου στη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Οικονόμου να επισημαίνει μεταξύ άλλων πως βρίσκονται σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Δικεφάλου για τη Νέα Τούμπα.

Η Νέα Τούμπα μπαίνει αναπόφευκτα στην εξίσωση της κουβέντας σε κάθε πολιτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να υπογραμμίζει από το βήμα της πόλης πως: Θέλω να εκφράσω και από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, την ικανοποίηση της Κυβέρνησης για την πρόοδο που συντελείται σε ό,τι αφορά τις πρόδρομες διαδικασίες για τη δημιουργία του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Έχει ήδη εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα και έχουμε το κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει, επιτέλους, ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε και σε μία συνολική ανάπλαση της γύρω περιοχής. Υπάρχει πια η δυνατότητα -σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ- να ολοκληρωθούν οι αδειοδοτικές διαδικασίες και να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα. Πρόκειται για ένα έργο με πολλαπλές αναπτυξιακές συνέπειες για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα».

Όλες οι ειδήσεις

Θέλει διάλογο, αλλά προκαλεί ο Ακάρ: «Ορισμένοι Έλληνες πολιτικοί ενεργούν βάσει φιλοδοξιών» - Τι είπε μετά το τετ α τετ με Παναγιωτόπουλο

Υποχρεωτικός δια της… πλαγίας ο προσωπικός γιατρός: Τσουχτερές ποινές σε όσους δεν εγγραφούν – Μέχρι πότε οι εγγραφές

Επίδομα ρεύματος: Τα SOS για το Power Pass - Βήμα προς βήμα η διαδικασία

Πρόταση - έκπληξη από Guardian για Γλυπτά του Παρθενώνα: Επιστροφή πρωτότυπων στην Αθήνα και αντίγραφα 3D στο Βρετανικό Μουσείο