Αθλητισμός|12.02.2019 23:58

Παναθηναϊκός: Ο Κολοβέτσιος κλήρωσε τον… εαυτό του!

Κώστας Γουλής

Ένα μικρό, ευχάριστο «διάλειμμα» απ’ τη δύσκολη και φορτωμένη καθημερινότητά τους είχαν την ευκαιρία να κάνουν το βράδυ της Τρίτης (12/2), οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, τα διοικητικά στελέχη και το υπαλληλικό προσωπικό σε ΠΑΕ και «Γ. Καλαφάτης» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, που πραγματοποιήθηκε στο «Διόνυσος Zonars».

Οι «πράσινοι» πέρασαν ένα χαλαρό δίωρο με θέα την Ακρόπολη, ξεφεύγοντας απ’ την πίεση που έχει δημιουργήσει στην ομάδα το κακό ξεκίνημα του β’ γύρου και η… μάχη της αδειοδότησης, που δίνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας, ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Κώστας Κωνστάντος, ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του και όλο το υπαλληλικό προσωπικό.

Οι μοναδικοί απόντες ήταν ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης που βρισκόταν στα βραβεία του ΠΣΑΠ, ο Εμάνουελ Ινσούα λόγω των ενοχλήσεων απ’ το διπλό κάταγμα στο ζυγωματικό που υπέστη στον αγώνα με τον ΠΑΣ και οι μικροί διεθνείς με την U19 της Ελλάδος, Σέχου, Χριστογεώργος, Αθανασακόπουλος, Εμμανουηλίδης, Σκεντεράι και Καραγιάννης.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ενώ ακολούθως κληρώθηκαν τα δώρα, με πρώτο τυχερό έναν υπάλληλο της ΠΑΕ στη μπουτίκ που κέρδισε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Από τα πρώτα, «μεγάλα» δώρα τυχερός ήταν κι ο Όμρι Αλτμαν, που κέρδισε μία τηλεόραση 55 ιντσών, ενώ από τους υπόλοιπους παίκτες κέρδισαν και οι Κάτσε, Στάικος, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης και Κολοβέτσιος. Η πιο δυνατή «στιγμή» της βραδιάς έγινε με τον Κολοβέτσιο, ο οποίος κλήθηκε να τραβήξει κλήρο και έβγαλε τον… εαυτό του εν μέσω αποθέωσης! Κλήρο τράβηξαν ακόμη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και οι Σαραβάκος, Νταμπίζας, Γιώργος Δώνης, Χρήστος Δώνης, Κωνστάντος, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Φύσσας.

Δημήτρης ΚολοβέτσιοςΠαναθηναϊκόςΓιώργος Δώνης