Αθλητισμός|27.06.2022 21:39

«Άσφαιρος» ο Ολυμπιακός στο τρίτο φιλικό με την Κρακόβια

Newsroom

Μετά από την ήττα (0-2 από τη Ριντ) και τη νίκη (2-1) απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, το τρίτο φιλικό του Ολυμπιακού με αντίπαλο την πολωνική Κρακόβια δεν είχε νικητή (0-0).

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά έμειναν χωρίς γκολ έχοντας πάντως χαμένο πέναλτι και δοκάρι. Στο 27΄ και σε φάουλ του Βαλμπουενά εκτέλεσε από αριστερά ο Σισέ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας της Κρακόβια απέκρουσε, ενώ στο 31΄ γκολ του Μπουχαλάκη με κεφαλιά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την πειραϊκή ομάδα χάθηκε στο 42΄. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Χασάν ανατράπηκε στην περιοχή και ο Βαλμπουενά που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 50΄ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Ανδρούτσου, με την μπάλα να βρίσκει και στον Χασάν, ενώ στο 72΄ το ξαφνικό σουτ του Μασούρα βρήκε σε πλήρη ετοιμότητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η είσοδος του Τικίνιο στο 82΄ (αντί του Καρβάλιο) και η αλλαγή σχηματισμού σε 4-4-2 δεν άλλαξε την κατάσταση, με το 0-0 να μένει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Κούτρης, Μαντί Καμαρά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Φαντιγκά, Χασάν. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Εμβιλά, Κούντε, Καρβάλιο (82΄ Τικίνιο), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακόςφιλικό