Αθλητισμός|02.07.2022 18:50
Ήττα του Ολυμπιακού απ' τη Σάλτσμπουργκ στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους
NewsroomΟ Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από τη Σάλτσμπουργκ στο τελευταίο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους. Οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 14΄ όταν η πίεση του Αγκιμπού Καμαρά οδήγησε σε λάθος και ο Ελ Αραμπί εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και σκόραρε από κοντά.
Η Σάλτσμπουργκ «απάντησε» στο 22' με τον Σίμιτς και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 41' με τον 18χρονο Καμέρι, ενώ οι πρωταθλητές Αυστρίας σφράγισαν τη νίκη τους στο 80΄ με γκολ του Φερνάντο ντος Σάντος.
Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος (Μ. Καμαρά), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκ. Καμαρά (79' Καρβάλιο), Μασούρας (61' Ζίνκερναγκελ), Ραντζέλοβιτς (79' Χασάν), Ελ Αραμπί (67' Αμπ. Καμαρά).
Διαβάστε ακόμη
- Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια
- Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο με την καταδίωξη του 17χρονου οδηγού που έπεσε σε τζαμαρία στον Άγιο Δημήτριο
- Καλλιθέα: Ανασύρθηκε 2χρονο κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του από συντριβάνι
- Υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα ο «άνθρωπος-σκιά» – Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό που τον «κάρφωσε»