Αθλητισμός|13.07.2022 20:54

Οριστικά στην Τσέλσι ο Ραχίμ Στέρλινγκ αντί 56 εκατ. ευρώ!

Newsroom

Μια απ' τις πιο ηχηρές μεταγραφές του εφετινού καλοκαιριού ολοκληρώθηκε καθώς ο Ραχίμ Στέρλινγκ ανήκει πλέον στην Τσέλσι! Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός αποτελεί οριστικά παρελθόν απ' τη Μάντσεστερ Σίτι καθώς υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής ανακοινώθηκε επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης (13/7) από τα δύο αγγλικά κλαμπ, με την Τσέλσι να καταβάλει το ποσό των 56,5 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι για να κάνει δικό της τον 27χρονο επιθετικό, τον οποίο οι Πολίτες είχαν αγοράσει απ' τη Λίβερπουλ δίνοντας 64 εκατ. ευρώ. «Εχω πετύχει πολλά πράγματα έως τώρα στην καριέρα μου, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που θέλω να κατακτήσω και να πετύχω. Κι ανυπομονώ να το κάνω με τη φανέλα της Τσέλσι» τόνισε Στέρλινγκ στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Αγγλος επιθετικός είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των Λονδρέζων επί των ημερών του νέου ιδιοκτήτη τους Τοντ Μπόελι. Ο Στέρλινγκ έπαιξε σε 47 αγώνες την περασμένη σεζόν με τη Σίτι, μετρώντας 17 γκολ και 9 ασίστ. Από το 2011 ως το 2015 έπαιξε με τη Λίβερπουλ 129 φορές και πέτυχε 23 γκολ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη Σίτι 320 ματς σκοράροντας 109 γκολ.

Μάντσεστερ ΣίτιPremier LeagueΡαχίμ ΣτέρλινγκΤσέλσι