Αθλητισμός|26.07.2022 23:12

Συμφωνούν ότι... διαφωνούν Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (επιτέλους) εμφανίστηκε στο Μάντσεστερ αλλά άποψη δεν άλλαξε για το μέλλον του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επιμένει να φύγει απ' τη Γιουνάιτεντ, που όμως εμμένει στο ότι CR7 πρέπει να παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ. Επί της ουσίας, επιβεβαιώθηκε πως οι δυο πλευρές συμφωνούν ότι δεν συμφωνούν...

Ο Κριστιάνο συνοδευόμενος απ’ τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες είχε συνάντηση με τους διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο στο Κάρινγκτον, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα γύρω απ' τη συνεργασία τους. Στο πολύωρο ραντεβού των δύο πλευρών όμως, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή καθώς ο μεν Κριστιάνο επιθυμεί να αποχωρήσει συνεχίζοντας την καριέρα του σε μια ομάδα που θα παίζει στο Champions League τη νέα αγωνιστική περίοδο, η δε Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισε ότι δεν τον αφήνει να φύγει... υπενθυμίζοντας ότι έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023. Ως εκ τούτου, πρέπει να αρχίσει προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά σε δύο εβδομάδες!

Μάλιστα, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, επιστρατεύτηκε ακόμη κι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον προκειμένου να πείσει τον Κριστιάνο, ο οποίος ήταν απ' τα αγαπημένα ποδοσφαιρικά παιδιά. Η είδηση πάντως δεν επιβεβαιώθηκε απ' τους Κόκκινους Διαβόλους.

Εκείνο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καταδεικνύει τη βούληση του Κριστιάνο να παίξει σε ομάδα που θα συμμετάσχει στο Champions League είναι η πρόταση που κατέθεσε ο Ζόρζε Μέντες προς τους διοικούντες τη Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα λοιπόν με την αποκάλυψη του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού COPE, ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης ζήτησε να γίνει επέκταση του συμβολαίου του Ρονάλντο μέχρι το 2024 (υπάρχει και σχετική οψιόν στο συμβόλαιο) και κατόπιν να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού τη φετινή σεζόν.

Επί της ουσίας ο Κριστιάνο ζητάει να φύγει τώρα απ' το Ολντ Τράφορντ για να παίξει στο Champions League και να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ του χρόνου το καλοκαίρι με την... ελπίδα ότι οι παίκτες που θα μείνουν πίσω θα κατορθώσουν να κλείσουν εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση!

Κριστιάνο ΡονάλντοΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ