Αθλητισμός|28.07.2022 15:25

Ψάχνει τον επόμενο προπονητή ο Ολυμπιακός - Δύσκολα θα συνεχίσει ο Πέδρο Μαρτίνς

Newsroom

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα για τον Πέδρο Μαρτίνς μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού απ' τη Μακάμπι Χάιφα που συνοδεύτηκε από έναν ιστορικό εντός έδρας διασυρμό με 0-4. Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί απ' την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για το ζήτημα του προπονητή, ωστόσο υπό τις υπάρχουσες συνθήκες θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιο το μέλλον του Πορτογάλου, ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό και την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας, που προβληματίζει σχεδόν απ' τα μισά της περασμένης σεζόν.

Την τελική απόφαση θα λάβει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος προηγουμένως θα ακούσει και τις εισηγήσεις των στενών συνεργατών του. Πάντως, τα χρονικά περιθώρια είναι αρκετά στενά για τους Πειραιώτες καθώς σε έξι ημέρες (4/8) είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Europa League.

Πιθανότερο όμως μοιάζει το σενάριο του διαζυγίου και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι Πειραιώτες, οι οποίοι ήδη εξετάζουν περιπτώσεις υποψήφιων προπονητών. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sport 24, ο 39χρονος Ισπανός κόουτς Κάρλος Κορμπεράν, βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον άλλοτε στενό συνεργάτη του θρυλικού Αργεντινού κόουτς Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο πρώην προπονητής της Χάντερσφιλντ έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο από την Championship στην Premier League χάνοντας στον τελικό ανόδου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΟλυμπιακόςΚάρλος ΚορμπεράνΠέδρο Μαρτίνς