Αθλητισμός|31.07.2022 17:28

Ολυμπιακός: Προ των πυλών ο Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν για αντί-Μαρτίνς

Newsroom

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν θα είναι ο διάδοχος του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έκριναν ότι ο πρώην προπονητής της Χάντερσφιλντ και άλλοτε συνεργάτης του Αργεντινού Μαρσέλο Μπιέλσα, αποτελεί την ιδανική λύση για την επόμενη ημέρα στην ομάδα έπειτα απ' τον σοκαριστικό αποκλεισμό απ' τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος την τελευταία διετία βρέθηκε στον πάγκο της Χάντερσφιλντ δεν έχει... βαρύ βιογραφικό. Πρώτος προπονητής έγινε το 2016 αναλαμβάνοντας τη Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ το 2017 πήρε... μεταγραφή στον Ερμή Αρραδίπου. Το 2017-2020 ήταν βοηθός του Μπιέλσα στη Λιντς και προπονητής της U-23, ενώ το 2020 ανέλαβε head coach της Χάντερσφιλντ με την οποία δεν κατάφερε να ανεβεί στην Premier League παρά την εξαιρετική της πορεία.

Ο Κορμπεράν λίγο μετά τον χαμένο τελικό ανόδου από την Νότιγχαμ Φόρεστ παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από την τεχνική ηγεσία της Χάντερσφιλντ επικαλούμενος διαφορά φιλοσοφίας αναφορικά με το μοντέλο λειτουργίας του συλλόγου στο μέλλον.

ΟλυμπιακόςΚάρλος ΚορμπεράνΠέδρο Μαρτίνς