Αθλητισμός|31.07.2022 21:00

Σοκαριστικό ατύχημα με τραυματίες σε διεθνή ποδηλατικό αγώνα: Ολυμπιονίκης ποδηλάτης εκτοξεύτηκε στο πλήθος!

Newsroom

Ένα τρομερό ατύχημα έγινε στην ποδηλασία πίστας κατά τη διάρκεια των Αγώνων Κοινοπολιτείας. Ο Άγγλος χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Ματ Γουόλς (Matt Walls), ενεπλάκη σε μια σοκαριστική καραμπόλα που τον... προσγείωσε στην εξέδρα του Lee Valley VeloPark μαζί με το ποδήλατό του. Η ταχύτητα που κινούνταν τα ποδήλατα εκείνη τη στιγμή ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετοί τραυματισμοί.

Στον 24χρονο Γουόλς χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο ποδηλατοδρόμιο επί περίπου μισή ώρα προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο για σειρά εξετάσεων. Επίσης, ο Ματ Μπόστοκ, ποδηλάτης από τη Νήσο Μαν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ μικροτραυματισμοί υπήρξαν και μεταξύ των φιλάθλων στις εξέδρες. Τουλάχιστον ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε με αμαξίδιο καθώς είχε ματώσει. Συνολικά οκτώ αναβάτες έπεσαν από τη σύγκρουση στον τελευταίο γύρο των προκριματικών του αγώνα scratch των ανδρών.

Ο Ματ Γουόλς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κέρδισε χρυσό στο όμνιουμ και ασημένιο στο μάντισον για την ομάδα της Μ. Βρετανίας.

ποδηλασίαατύχημα