Αθλητισμός|01.08.2022 22:26

Νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Κάρλος Κορμπεράν: Ποιοι θα τον πλαισιώσουν

Newsroom

Προπονητής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Κάρλος Κορμπεράν καθώς οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την πρόσληψή του, ενώ ο μέχρι πρότινος στόπερ της ομάδας Αβραάμ Παπαδόπουλος αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού.

Σε εποχή Κάρλος Κορμπεράν πέρασε και επίσημα ο Ολυμπιακός. Ο Ισπανός βρέθηκε στο Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) και υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές και έπιασε κατευθείαν δουλειά ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, Κάρλος Κορμπεράν. Είναι γεννημένος στις 7 Απριλίου 1983, στη Βαλένθια, και την τελευταία διετία ήταν προπονητής στη Χάντερσφιλντ με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε έως τον τελικό ανόδου από την Championship στην Premier League. Θήτευσε, μεταξύ άλλων, με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς.

Μαζί με τον Κάρλος Κορμπεράν, στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα ενταχθούν επίσης οι:

Assistant Head Coach

Χόρχε Αλαρκόν Ροδρίγο

First Team Coach

Αμπέλ Μουρέλο Λόπεθ

First Team Coach

Ζάιμε Φιλίπε Μονρόι Ζάμιτ Πιεντάντ Περέιρα

First Team Analyst

Σαλβαδόρ Τοντόλι Βιρζίλι

Ο εμβληματικός Αρχηγός της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού».

Το «ευχαριστώ» στον Μαρτίνς με... story!

Στο μεταξύ, έπεσαν οι τίτλοι τέλους της παρουσίας του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός που ανέλαβε το 2018 την ομάδα και την οδήγησε στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων έλυσε φιλικά, όπως λέγεται απ' τους Πειραιώτες, το συμβόλαιό του. Πάντως ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον Μαρτίνς των 221 αγώνων στον πάγκο της ομάδας, των τριών πρωταθλημάτων και του ενός Κυπέλλου, όχι με κάποια ανακοίνωση, αλλά με ένα... story στα social media κι ένα «Thank you Pedro Martins».

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο απ' τον πορτογαλικό Τύπο που έκανε λόγο για ασέβεια προς τον Μαρτίνς από πλευράς Ολυμπιακού. Παράλληλα, υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι πρώτα ανακοινώθηκε ο διάδοχός του και μετά ενημερώθηκε ο Μαρτίνς για το διαζύγιο!

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

προπονητήςειδήσεις τώραΟλυμπιακόςΚάρλος Κορμπεράν