ΠΑΟΚ: Με κόσμο η πρεμιέρα στην Τούμπα με Παναιτωλικό - Δικαίωση στην Επιτροπή Εφέσεων
NewsroomΠαρουσία των οπαδών του θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League. O Δικέφαλος δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία εξάλειψε ολοκληρωτικά την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, διατηρώντας μόνο το πρόστιμο που είχε επιβληθεί πρωτόδικα.
Αρχικά ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε τον Δικέφαλο που θα παίξει με κόσμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 21.45.
Είχε προηγηθεί η δικαίωση απ' την Επιτροπή Εφέσεων και του Παναθηναϊκού που επίσης θα παίξει παρουσία κόσμου στην πρεμιέρα απέναντι στον Ιωνικό, όπως επίσης και στο επόμενο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.
- «Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη λένε οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά - Ο όρος και το μεγάλο δίλημμα
- Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
- Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
- Αυτή η εταιρεία είναι έτοιμη να κοντράρει το ChatGPT! Θα θυμάται, θα κατανοεί και θα ακολουθεί παντού τον χρήστη