ΠΑΟΚ: Με κόσμο η πρεμιέρα στην Τούμπα με Παναιτωλικό - Δικαίωση στην Επιτροπή Εφέσεων
NewsroomΠαρουσία των οπαδών του θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League. O Δικέφαλος δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία εξάλειψε ολοκληρωτικά την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, διατηρώντας μόνο το πρόστιμο που είχε επιβληθεί πρωτόδικα.
Αρχικά ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε τον Δικέφαλο που θα παίξει με κόσμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 21.45.
Είχε προηγηθεί η δικαίωση απ' την Επιτροπή Εφέσεων και του Παναθηναϊκού που επίσης θα παίξει παρουσία κόσμου στην πρεμιέρα απέναντι στον Ιωνικό, όπως επίσης και στο επόμενο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.
- Απάτη στον ΕΦΚΑ: Η καταγγελία που «ξεσκέπασε» το κύκλωμα, η εμπλοκή Καμπούρη και οι αναλήψεις των 2 εκατ.
- Ο Ρούμπιο στην Αθήνα: «Ιστορική συμμαχία» με F-35 και παρασκήνιο για «ευαίσθητα» ενεργειακά έργα
- 3 χρόνια φρίκης στη Γάζα, μια ζωή υπό κατοχή: Η γενιά των ακρωτηριασμένων παιδιών και η σιωπή της Δύσης
- «Πάμε κόντρα κι όπου βγει»: Η Βίσση, ο Καρβέλας και ο Φοίβος που εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή