Αθλητισμός|15.08.2022 23:41

Serie A: Άνετη η Γιουβέντους με σόου Ντι Μαρία και Βλάχοβιτς

Newsroom

Κυριαρχική ήταν η Γιουβέντους στην πρεμιέρα της στη Serie A. Οι Μπιανκονέρι με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Άνχελ Ντι Μαρία και τον Ντούσαν Βλάχοβιτς επικράτησαν με άνεση 3-0 της Σασουόλο στο Juventus Stadium στο ματς που έκλεισε την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής στη Serie A.

Ο Ντι Μαρία συστήθηκε στο κοινό της Γιουβέντους με γκολ στο επίσημο ντεμπούτο του καθώς άνοιξε το σκορ στο 26' με γυριστό. Στο 43' ο Βλάχοβιτς πέτυχε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι και στο 51' ο Σέρβος διαμόρφωσε το εύκολο 3-0 έπειτα από ασίστ του Ντι Μαρία.

Προηγουμένως, η Νάπολι ήταν καταιγιστική στο β΄ ημίχρονο και συνέτριψε με 5-2 εκτός έδρας την Ελλάς Βερόνα. Το ματς άρχισε με... ανήφορο για τους «παρτενοπέι», που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 28΄ από γκολ του Λαζάνια. Ο Κβαρατσκέλια ισοφάρισε γρήγορα (37΄) και στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Οσιμέν έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Όμως στο 48΄ ο Χένρι ισοφάρισε σε 2-2. Κάπου εκεί η Νάπολι κυριάρχησε απόλυτα, πέτυχε τρία γκολ με τους Ζιελίνσκι (55΄), Λομπότκα (65΄) και Πολιτάνο (79΄) και πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Με τη φανέλα της Βερόνα έπαιξε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 59΄ αντί του Αμιόνε.

ΓιουβέντουςΕλλάς ΒερόναSerie AΝάπολιΣασουόλο