Αθλητισμός|16.08.2022 19:00
Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο σπουδαίος ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος
NewsroomΘλίψη στο χώρο του μπάσκετ σκόρπισε η είδηση του θανάτου του σπουδαίου ατζέντη Γιώργου Δημητρόπουλου, σε ηλικία μόλις 50 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Έχοντας διαχειριστεί τις καριέρες ορισμένων εκ των μεγαλύτερων ελλήνων παιχτών, ο Δημητρόπουλος μαζί με τον Γιώργο Πάνου οδήγησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Α2 στο NBA.
Ανάμεσα στους παίχτες που εκπροσώπησε ο Δημητρόπουλος ήταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Ζήσης και ο Γιώργος Πρίντεζης.
Ο αδικοχαμένος ατζέντης, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και μιλούσε Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.
- Πώς διασώθηκαν οι 38 μετανάστες στον Έβρο: Η στρατοχωροφυλακή της Τουρκίας τους έστειλε στη νησίδα, λέει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
- ΔΕΘ: Νέοι, συνταξιούχοι και ευάλωτοι στο επίκεντρο των κυβερνητικών εξαγγελιών
- Τετ α τετ τεσσάρων ωρών Κουκάκη με Ντογιάκο στον Άρειο Πάγο - «Δεν είμαι ο μοναδικός δημοσιογράφος που παρακολουθούν»
- Τέλος στο lockdown για τις γάτες στη Γερμανία – Γιατί δεν τις άφηναν να βγουν έξω;
Διαβάστε ακόμη
- Πώς μπορούν να ωφεληθούν και οι εκτός νόμου Κατσέλη δανειολήπτες μετά την απόφαση «βόμβα» του Αρείου Πάγου
- Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαβρωμένες σωληνώσεις στη «Βιολάντα» - «Παγίδα θανάτου» το εργοστάσιο
- Έφυγε από τη ζωή ο «γκουρού» της νυχτερινής ζωής, Λάκης Ραπτάκης, σε ηλικία 79 ετών
- Βιοθησαυροφυλάκιο: Πώς η εταιρεία που «ανέστησε» τον ανταρόλυκο προσπαθεί να σώσει χιλιάδες απειλούμενα είδη