Αθλητισμός|18.08.2022 11:44

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τζιμ Ράτκλιφ επιβεβαίωσε ότι θέλει να αγοράσει την ομάδα

Newsroom

Τους «κόκκινους διαβόλους», τη θρυλική ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλει να αγοράσει ο δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του εκπρόσωπός του.  

«Εάν η ομάδα είναι προς πώληση, ο Τζιμ είναι σίγουρα ένας πιθανός αγοραστής. Αν κάτι τέτοιο ήταν δυνατό, θα μας ενδιέφερε να μιλήσουμε με σκοπό τη μακροπρόθεσμη ιδιοκτησία», ανέφερε ο εκπρόσωπός του.

Ο Τζιμ Ράτκλιφ είναι ιδρυτής και CEO της εταιρείας χημικών Ineos και σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index του 2020, ήταν ο 55ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο και δεύτερος πιο πλούσιος Βρετανός.

Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο, έχοντας αποκτήσει την ελβετική Λωζάνη και τη γαλλική Νις.

Yπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο Ίλον Μασκ έριξε μία «βόμβα» στο Twitter, αναφέροντας σε ανάρτησή του ότι θα αγοράσει τη... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Θα αγοράσω τη Μάντσεστερ, παρακαλώ», έγραψε συγκεκριμένα.

Αρχικά, κανείς δεν κατάλαβε εάν το εννοεί ή αν τρολάρει!

Σε προηγούμενο tweet του έγραφε ότι «Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω το αριστερό μισό του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και το δεξί μισό του Δημοκρατικού Κόμματος».

Τελικά, επρόκειτο για φάρσα, τουλάχιστον το «κομμάτι» που αφορά την αγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς ρωτήθηκε από χρήστη αν το εννοεί και απάντησε «Όχι, αυτό είναι ένα μακροχρόνιο αστείο στο Twitter. Δεν αγοράζω αθλητικές ομάδες».

Μάλιστα, με χιούμορ ξεκαθάρισε σε άλλο σχόλιο και ότι «δεν αγοράζω την Coca-Cola για να ξαναβάλω την κοκαΐνη, παρά την εξαιρετική δημοτικότητα μιας τέτοιας κίνησης».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πλούσιοςδισεκατομμυριούχοςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ