Αθλητισμός|19.08.2022 23:42

Ματσάρα στην πρεμιέρα της Super League! Εντυπωσιακό 3-3 μεταξύ Βόλου και Αστέρα Τρίπολης με... buzzer beater Μπαράλες

Newsroom

Αν είναι όλη η Super League όπως το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, τότε μόλις άρχισε ένα... μαγικό πρωτάθλημα. Το 3-3 του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν κάτι περισσότερο από χορταστικό καθώς τα είχε όλα. Γκολ, πάθος, ωραίο ποδόσφαιρο, ανατροπές και γκολ με buzzer beater στο φινάλε!

Ο Αστέρας προηγήθηκε 0-1, ο Βόλος απάντησε με αντεπίθεση και 3-1 αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και με δύο γκολ στο τέλος ισοφάρισαν σε ματσάρα στο Πανθεσσαλικό στο άνοιγμα της αυλαίας του νέου πρωταθλήματος. Με παράπονα απ' τη διαιτησία πάντως τελείωσαν το ματς οι Βολιώτες.

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι αλλά ο Αστέρας είχε την πρώτη μεγάλη φάση. Στο 18' ο Ριέρα βγήκε τετ α τετ αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε στο αριστερό δοκάρι. Τελικά η ομάδα της Τρίπολης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 27'. Ο Μπενίτο βρέθηκε απέναντι στον Κλέιμαν, πλάσαρε εύστοχα κι έγραψε το 0-1 με το πρώτο γκολ της νέας σεζόν.

Πολύ γρήγορα όμως ο Βόλος αντέδρασε και ισοφάρισε (1-1). Στο 33' ο Άλχο σέντραρε από δεξιά και ο Φαν Βέερτ με κεφαλιά άνοιξε λογαριασμό.

Τελικά ο Βόλος έκανε την ολική ανατροπή και στο 56' έφτασε στο 2-1. Οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα που κατέληξε στα πόδια του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος με εξαιρετικό μακρινό σουτ έγραψε το 2-1. 

Ο Βόλος ήταν ασταμάτητος και στο 65' σκόραρε για τρίτη φορά (3-1). Φερνάντες και Ντέλετιτς έκρυψαν την μπάλα και ο τελευταίος με ντρίμπλα και σουτ διαμόρφωσε το 3-1.

Η μάχη όμως δεν τελείωσε και ο Αστέρας επέστρεψε στη διεκδίκηση το ματς. Ο Άλβαρες σέντραρε και ο Τιλίκα με κεφαλιά μείωσε σε 3-2.

Τελικά η ομάδα της Τρίπολης που πίεσε στο φινάλε, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 98' με κοντινό πλασέ του Μπαράλες ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΒΟΛΟΣ (Τανσό): Κλέιμαν, Άλχο(82΄ Ταχάτος), Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια (57΄ Ουεαντρόγκο), Ντέλετιτς, Πάολο Φερνάντες (88΄ Τσέλιος), Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες, Μουνάφο (71΄ Σόνι), Στάνκο, Γκαρντάφσκι (61΄ Σίτο) (79΄ Γκαρθία), Μπερτόλιο, Ριέρα (46΄ Τιλίκα), Μπενίτο (61΄ Μπαράλες).

Βόλος ΝΠΣΑστέρας ΤρίποληςSuperLeague