Αθλητισμός|20.08.2022 00:10

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κασεμίρο! Ολοκληρώθηκε το deal με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα 60+10 εκατ. ευρώ

Newsroom

Μια απ' τις πιο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με τον Κασεμίρο να αποχωρεί απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, ο οποίος υπήρξε στηλοβάτης στις επιτυχίες των Μερένχες από το 2013, ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και επέλεξε Γιουνάιτεντ και Premier League.

O 30χρονος Βραζιλιάνος δελεάστηκε απ' τα 18 εκατ. ευρώ τον χρόνο που του προσφέρει η Γιουνάιτεντ αλλά κι απ' την πρόκληση ότι η παρουσία του μπορεί να αλλάξει την εικόνα των Κόκκινων Διαβόλων. Ως εκ τούτου, υπέγραψε μέχρι το 2027 αφήνοντας τους Μαδριλένους έπειτα από μια μυθική πορεία κατά την οποία κατέκτησε 18 τίτλους, μεταξύ των οποίων και πέντε Champions League.

Η καταπληκτική και αχώριστη τριπλέτα (μια απ' τις καλύτερες όλων των εποχών) των Μόντριτς, Κρόος και Κασεμίρο έσπασε κι έχει ενδιαφέρον η επόμενη ημέρα και στους Μερένχες, που πάντως θα λάβουν 60 εκατ. ευρώ για την πώλησή του και άλλα δέκα εκατ. ευρώ σε μπόνους.

La LigaPremier LeagueΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΡεαλ Μαδρίτηςειδήσεις τώραΚασεμίρο