Αθλητισμός|03.09.2022 20:41

Περίπατος της Εθνικής πόλο γυναικών και προημιτελικός με Ισραήλ με... φόντο τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό

Newsroom

Η Εθνική πόλο γυναικών έκανε περίπατο με 24-4 απέναντι στην Κροατία, σφράγισε την πρόκρισή της ως δεύτερη στον όμιλο και ετοιμάζεται για τον καθοριστικό προημιτελικό με το Ισραήλ τη Δευτέρα (5/9) για μια θέση στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με φόντο τα μετάλλια.

Το παιχνίδι μετατράπηκε από νωρίς σε παράσταση για έναν ρόλο καθώς απ' το πρώτο δεκάλεπτο τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου βρέθηκαν στο 9-2. Η ελληνική ομάδα δέχθηκε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε στο 14-4, ενώ οι δύο τελευταίες περίοδοι ολοκληρώθηκαν με σκορ 10-0!

Η Εθνική ομάδα πήρε γκολ από όλες τις πολίστριες (πέραν των γκολκίπερ) με την Έλενα Ξενάκη να είναι πρώτη σκόρερ με τέσσερα τέρματα, ενώ από τρία πέτυχαν η Ελευθερία Πλευρίτου και η Ειρήνη Νίνου.

Τα οκτάλεπτα: 9-2, 5-2, 5-0, 5-0

Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη 2, Μ. Πλευρίτου 2, Ξενάκη 4, Νίνου 3, Πάτρα 1, Σιούτη 2, Τριχά 1, Σάντα 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σωτηρέλη

Κροατία (Κούνατς): Ράτκοβιτς, Μιλίκοβιτς, Ντέσνιτσα, Γ. Μπούτιτς, Μ. Μπούτιτς, Σκέλιν 1, Μπρνέτιτς 2, Ετέροβιτς, Ρόζιτς, Ι. Μπούτιτς 1, Μπάρισιτς,, Ντ. Μπούτιτς, Μάριτς

Εθνική Πόλοεθνική ΕλλάδαςΕυρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλοΕθνική ΚροατίαςΕθνική ομάδα