Αθλητισμός|04.09.2022 10:32

Super League: Clasico στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ

Newsroom

Η αγωνιστική δράση για την 3η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με το κυριακάτικο μενού, το οποίο περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Κλ. Βικελίδης. Επίσης, στο πρόγραμμα υπάρχει το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, του Βόλου με τον ΟΦΗ και του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό.

To κυριακάτικο πρόγραμμα

  • 18.30 Ατρόμητος - Παναιτωλικός (Novasports Prime)
  • 19.00 Βόλος - ΟΦΗ (Cosmote Sport 1)
  • 21.30 ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1)
  • 21.30 Άρης - ΠΑΟΚ (Novasports Prime)

Μάχες σε Περιστέρι και Βόλο

Η πρώτη χρονικά αναμέτρηση διεξάγεται στο Περιστέρι (18.30, Novasports Prime), όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο στην έδρα τους και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στην Τούμπα, με τον Κόουλμαν να έχει μοναδική ουσιαστική απώλεια τον τιμωρημένο Κιβρακίδη. Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός έρχεται... φουριόζος μετά τη νίκη επί του Άρη, με τον Κολοβό να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή, όχι όμως και τον νεοαποκτηθέντα Μπακάκη. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ντίαζ.

Στις 19.00 (Cosmote Sport 1) ο Βόλος φιλοξενεί τον ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων στο Πανθεσσαλικό. Ο Νίκος Νιόπλιας καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους κομβικούς Νέιρα, Τοράλ, αλλά και τους Τσιλιανίδη, Ντουρμισάι που παραμένουν στα... πιτς και θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει αντίδραση μετά το άσχημο ξεκίνημα με τις δύο ήττες σε ισάριθμα ματς που την κρατούν μόνη στην τελευταία θέση. Με φουλ ψυχολογία οι γηπεδούχοι που έρχονται από το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη και άδειο απουσιολόγιο για τον Κώστα Μπράτσο.

Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με δύο ματς στις 21.30. Η ΑΕΚ περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1) για το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει στη Ριζούπολη προτού μπει στην ιστορική της έδρα, τη νεότευκτη Opap Arena. Μετά την ήττα-σοκ από τον Βόλο, η Ένωση δεν έχει περιθώρια άλλων απωλειών και το τρίποντο είναι εκ των ων ουκ άνευ για την ομάδα του Αλμέιδα, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τους νεοφερμένους Ελίασον και Μουκουντί. Με σημαντικά προβλήματα ο ΠΑΣ, που έχει την τεράστια απώλεια του Κόντε, ενώ εκτός τέθηκε και ο Λώλης με τραυματισμό, ψάχνοντας την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Ντέρμπι αποδείξεων στο Βικελίδης

Βεβαίως τα φώτα πέφτουν στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ (Novasports Prime). Οι Κίτρινοι θα έχουν τον Απόστολο Τερζή ως υπηρεσιακή λύση για μία ακόμη φορά έπειτα από το διαζύγιο με τον Χέρμαν Μπούργος. Είναι η τρίτη φορά που ο Έλληνας τεχνικός κάθεται στον πάγκο ως πρώτος προπονητής κόντρα στον Δικέφαλο έχοντας δύο ισοπαλίες στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Άρης θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά το «χαστούκι» από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα της περσινής σεζόν απέναντι στον Άρη (0-1-3) και να κάνει το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα που θα τον επαναφέρει στην κορυφή, συγκάτοικο με τον Παναθηναϊκό. Μοναδικό πρόβλημα ο Οντουμπάτζο για τους γηπεδούχους, ενώ εκτός έχουν μείνει οι Ρ.Σοάρες, Κουαλιάτα, Σάστρε και οι τραυματίες Νάσμπεργκ, Λύρατζης για τον Δικέφαλο.

ΟΦΗΒόλος ΝΠΣΠΑΟΚΑτρόμητοςΑρηςΠΑΣ ΓιάννιναΑΕΚΠαναιτωλικόςSuperLeague