• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Χαλκιδική: «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή» λέει πατέρας για το πτώμα σε βαλίτσαΧειρουργήθηκε το 7χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σε πάρκο στη Βέροια - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘΠώς θα τελειώσει ο πόλεμος; Τα τρία σενάρια και το ασύμμετρο πλεονέκτημα της ΤεχεράνηςΒρέθηκε η Θεοδώρα μετά από 111 ημέρες αγωνίας - «Δεν ήταν έτσι το παιδί»
δημοφιλές τώρα: Πώς ένας ευφάνταστος Γάλλος «ιστορικός» μας παρέδωσε τον μύθο της Αγίας Λαύρας, τον Παλαιών Πατρών...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   03.09.2022 21:00
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Με mvp και σκόρερ τον Μπιέλ ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τον Ιωνικό

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Πεπ Μπιέλ ήταν εξαιρετικός, σκόραρε ένα γκολ, έδωσε μια ασίστ και οδήγησε τους Ερυθρόλευκους στη νίκη επί του Ιωνικού με 3-1 στο Γ. Καραϊσκάκης για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε -σε αντίθεση με τον Μπιέλ που πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο- ωστόσο ήταν αποτελεσματικός, απέφυγε τις περιπέτειες και πήρε το (ζητούμενο) τρίποντο πριν από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Ναντ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Μπουχαλάκης πέτυχε το 1-0 στο 17' μετά από κόρνερ του Μπιέλ ενώ ο Ισπανός «έγραψε» το 2-0 λίγο προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο, μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Ουί Τζο Χουάνγκ. Οι Νικαιώτες μείωσαν νωρίς στην επανάληψη (49') με εντυπωσιακό απευθείας φάουλ του Μεντόσα, όμως η ομάδα του Κορμπεράν κράτησε το υπέρ της σκορ ως το φινάλε, διαμορφώνοντας τελικά το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 95'.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, πήρε χρόνο παίζοντας ως αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Μανωλάς, Μπα, Άβιλα (66' Ρέτσος), Ρέαμπτσιουκ, Ινμπομ Χουάνγκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας (66' Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (75' Εμβιλά), Ντε Λα Φουέντε (75' Ροντρίγκες), Ουί Τζο Χουάνγκ (60' Αραμπί)

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Μίλο (82' Κάνιας), Αντούνες, Ρομαό, Αντούνες, Φαντιγκά (46' Μασάς), Άοσμαν, Μάντζης (83' Ιωαννίδης)

Διαβάστε ακόμη

Πώς θα τελειώσει ο πόλεμος; Τα τρία σενάρια και το ασύμμετρο πλεονέκτημα της Τεχεράνης

Τσαγκαράκης: 190.000 ευρώ και μόλις 7 γνήσια έργα ανάμεσα σε εκατοντάδες πλαστά - Χειροπέδες και σε υπάλληλό του

Χαλκιδική: «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή» λέει πατέρας για το πτώμα σε βαλίτσα

Τι θα φάμε σήμερα; 7 πανεύκολες και πεντανόστιμες ιδέες από το TikTok - Bonus, το γλυκό του λεπτού!

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ολυμπιακός
  • SuperLeague
  • Ιωνικός Νικαίας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr