Αθλητισμός|18.09.2022 19:35

Serie A: Η Μόντσα ταπείνωσε τη Γιουβέντους κι η Ουντινέζε την Ίντερ

Newsroom

Η νεοφώτιστη Μόντσα ταπείνωσε τη Γιουβέντους που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Οι Μπιανκονέρι οι οποίοι προέρχονταν από τέσσερα ματς χωρίς νίκη (δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και δύο ήττες στο Champions League), γκέλαραν για πέμπτο σερί παιχνίδι κι έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο, ενώ πλέον και ο προπονητής Μάσιμο Αλέγκρι αρχίζει να αισθάνεται πίεση...

Η... κακή μέρα φάνηκε από νωρίς καθώς στο 40' ο Ανχελ Ντι Μαρία αποβλήθηκε για μία αγκωνιά σε αντίπαλο. Η Μόντσα έπαιξε με θάρρος και θράσος και στο 74' πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Δανό Γκίτκιερ για το τελικό 1-0.

Απίθανη Ουντινέζε, προβληματική Ίντερ

Προηγουμένως, η απίθανη Ουντινέζε συνέχισε την εξαιρετική πορεία της στη Serie A. Μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5' από φάουλ του Μπαρέλα, επιβλήθηκε 3-1 της Ίντερ με μεγάλη ανατροπή χάρη στο αυτογκόλ του Σκρίνιαρ και δύο γκολ στο φινάλε με τον Μπιόλ (84') και τον Αρσλάν (93').

Παράλληλα, η Λάτσιο με δύο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε πέρασε δια... περιπάτου από την έδρα της Κρεμονέζε (4-0), ενώ η Φιορεντίνα επανήλθε στις επιτυχίες νικώντας 2-0 τη Βερόνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με γκολ των Ικονέ και Γκονζάλες, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Μπιράγκι.

ΙντερΓιουβέντουςΟυντινέζεSerie A