Αθλητισμός|21.09.2022 08:51

Αϊζάια Τζόουνς: Νεκρός ο 28χρονος πυγμάχος - Σκοτώθηκε από πυροβολισμούς συγγενή του

Newsroom

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό έρχεται στη δημοσιότητα αφού ο πυγμάχος Αϊζάια Τζόουνς σκοτώθηκε σε ηλικία 28 ετών καθώς φέρεται να πυροβολήθηκε εν μέσω οικογενειακής διαμάχης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη «Mirror», ο πυγμάχος φέρεται να πυροβολήθηκε σε δρόμο κοντά στο σπίτι του, στο Ντιτρόιτ, τη Δευτέρα με την αστυνομία να επιβεβαιώνει ότι ένας 28χρονος άνδρας σκοτώθηκε σε περιστατικό με συγγενικό του πρόσωπο.

Ο πυγμάχος, που έγινε επαγγελματίας το 2016, είχε ρεκόρ 9-7, με τον τελευταίο του αγώνα να είναι, μία ήττα στους πόντους από τον Άντριου Μέρφι τον Ιούλιο.

Το αστυνομικό τμήμα του Ντιτρόιτ επιβεβαίωσε πως ένας 28χρονος άνδρας που ταιριάζει με το όνομά του «πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από συγγενή του περίπου στις 18:26 τη Δευτέρα, στο 9300 block of Stout Street», πριν δηλώσει ότι δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν.

Ο αναλυτής πυγμαχίας Κόρεϊ Έρντμαν ήταν ένας από τους πρώτους δημοσιογράφους που μετέδωσαν την είδηση στο Twitter, γράφοντας: «Λάβαμε τα φρικτά νέα ότι ο πυγμάχος μεσαίων βαρών Αιζάϊα Τζόουνς σκοτώθηκε χθες το βράδυ. Οι έρευνες για ανθρωποκτονία φέρονται να βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Τζόουνς ήταν ένα από τα αστέρια της εποχής της Top Rank στο ESPN και αγωνιζόταν και στο DAZN (αμφότερες διοργανώσεις πυγμαχίας)».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πυροβολισμοίπυγμάχοςΝτιτρόιτΗΠΑ