Αθλητισμός|23.09.2022 10:51

Σε άλλο επίπεδο ο Ζοσέ Μουρίνιο: Πρωταγωνιστεί σε video clip του ράπερ Stormzy και προκαλεί πανικό!

Newsroom

Σε άλλο επίπεδο παίζει μπάλα ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος πάντοτε κατορθώνει να βρίσκει τρόπους (ακόμα και εκτός ποδοσφαίρου) για να δείξει ότι ήταν, είναι και θα είναι ο Special One όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αυτή τη φορά ο Πορτογάλος κόουτς της Ρόμα έκανε τη διαφορά συμμετέχοντας στο video clip του Βρετανού ράπερ Stormzy

Ο «Μου» κάνει special guest στο video clip του τραγουδιού «Mel Made Me Do It» και φυσικά... απογείωσε το κομμάτι απ' την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του καθώς αμέσως έγινε viral. O 59χρονος κόουτς εμφανίζεται τη στιγμή που ο Stormzy λέει τη φράση: «Προτιμώ να μην μιλάω σαν να είμαι ο Ζοσέ», κάνοντας μια χαρακτηριστική κίνηση με το δάκτυλό του. Στη συνέχεια ακούγεται το απόσπασμα της κλασικής πια ατάκας του Μουρίνιο, ο οποίος λέει: «Προτιμώ πραγματικά να μην μιλήσω. Αν μιλήσω, θα έχω μεγάλο πρόβλημα».

 

Ο Μουρίνιο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την εμφάνισή του στο video clip μαζί με μια φωτογραφία με τον Stormzy, ο οποίος είναι ποδοσφαιρόφιλος και φανατικός υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ήταν πολύ διασκεδαστικό να κάνω αυτή την εμφάνιση για το νέο μουσικό βίντεο του Stormzy που κυκλοφορεί σήμερα. Πέρασα πολύ ωραία» έγραψε ο πάντοτε ξεχωριστός Μουρίνιο.

Δείτε το απόσπασμα όπου πρωταγωνιστεί ο Μουρίνιο

Ζοσέ Μουρίνιοβίντεο κλιπράπερΡόμα - Roma