Αθλητισμός|27.09.2022 18:31

Έξαλλος με Μανωλά ο ιδιοκτήτης του εξαγριωμένου λιονταριού: «Καθυστέρησε για 6 ώρες και έφυγε»

Newsroom

Η συνύπαρξη του Κώστα Μανωλά με ένα λιοντάρι στο βίντεο παρουσίασης της νέας του ομάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν είχε θετική κατάληξη. Ήδη το βίντεο απ' το backstage με το λιοντάρι να βρυχάται δυνατά και τον Έλληνα στόπερ να τρομάζει, έγινε viral έχοντας χιλιάδες views.

Ωστόσο, η ιστορία έχει και παρασκήνιο, πέρα απ' την ανθρώπινη κι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση του Μανωλά, ο οποίος τρόμαξε όπως θα τρόμαζε κάθε κανονικός άνθρωπος δίπλα σε ένα θηρίο. Και τούτο διότι ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης του λιονταριού κατηγόρησε τον πρώην άσο του Ολυμπιακού ότι είχε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά καθώς καθυστέρησε να εμφανιστεί στο γύρισμα για έξι ώρες, γεγονός που προκάλεσε την κόπωση και τον εκνευρισμό του λιονταριού. Μάλιστα, όπως σημειώνει, ο παίκτης αποχώρησε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος (προφανώς) μετά το περιστατικό με το λιοντάρι.

 

«Ο παίκτης καθυστέρησε για 6 ώρες στα γυρίσματα και μετά αποσύρθηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων» έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram ο Humaid Abdulla Albuqaish, ο οποίος είναι ένας απ' τους πλουσιότερους ανθρώπους στα Εμιράτα. Είναι συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων, ενώ έχει λατρεία και με τα άγρια ζώα έχοντας δημιουργήσει έναν ζωολογικό κήπο με τίγρεις, τσιτάχ, λιοντάρια, αγριόγατες, αρκούδες, φίδια και αλιγάτορες!

λιοντάριΚώστας ΜανωλάςΗνωμένα Αραβικά Εμιράτα