Αθλητισμός|02.10.2022 16:58

Super League: Διατήρησε την παράδοση με ΟΦΗ ο Αστέρας Τρίπολης κι έκανε σεφτέ στις νίκες

Newsroom

Την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε άνετα με 2-0 και διατήρησε την εντυπωσιακή παράδοση που έχει απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος δεν έχει νικήσει ποτέ σε έντεκα επισκέψεις στην Τρίπολη. Ο Αστέρας που μετρά επτά νίκες επί των Κρητικών στα τελευταία οχτώ μεταξύ τους εντός έδρας ματς, σκαρφάλωσε στη μέση της βαθμολογίας καθώς έχει συγκεντρώσει άλλους τέσσερις βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες έπειτα από έξι αγωνιστικές.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά άνοιξε το σκορ μόλις στο 19'. Ο Μπαρτόλο έκανε τον γύρισμα προς τον Τιλίκα, ο οποίος κατέβασε ωραία την μπάλα και με βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Και το παιχνίδι τελείωσε στο φινάλε του α' ημιχρόνου καθώς στο 45' και πάλι ο Μπαρτόλο έστρωσε εξαιρετικά για τον Γκαρντάβσκι, ο οποίος ακολούθησε τη φάση και με θαυμάσιο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 καθώς ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Άλβαρες, Ιγκλέσιας (75' Βαλιέντε), Μπαρτόλο (75' Μπερτόλιο, 87' Ριέρα), Ντομίνγκεθ (46' Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάβσκι (65' Κρέσπι), Μπαράλες.

ΟΦΗ: Στίβενς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (73' Θοράρινσον), Μεγιάδο (46' Τοράλ), Ντιούσε (65' Στάικος), Περέα, Ντίκο (57' Μπουζούκης), Γκερέρο, Ντουρμισάι (46' Τίεβι).

ΟΦΗΑστέρας ΤρίποληςSuperLeague