Αθλητισμός|08.10.2022 18:57

Άλωσε το Αγρίνιο ο εντυπωσιακός Βόλος που ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Super League!

Newsroom

Η πορεία... πρωταθλητισμού του εντυπωσιακού Βόλου συνεχίστηκε και στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε 3-2 με ανατροπή του Παναιτωλικού και σκαρφάλωσε (έστω και προσωρινά) στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας πάντως ένα ματς περισσότερο. Η θεσσαλική ομάδα μολονότι βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 2-0, έκανε μεγάλο come back, πέτυχε τρία γκολ (δύο με τον Τσοκάνη και το νικητήριο με τον Κούτσια) και πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη του στη Super League.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' καθώς μετά από εξαιρετική πάσα από τον Κολοβό πίσω από τη σέντρα, ο Σενγκέλια είδε τον Κλέιμαν εκτός θέσης και με ένα κρεμαστό σουτ λίγο μπροστά από το κέντρο πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ. Στο 14' οι γηπεδούχοι διπλασίσαν τα τέρματά τους καθώς και πάλι ο Κολοβός έβγαλε την ασίστ με τον Νταγκό να εκτελεί με σουτ για το 2-0.

Παρά το κακό ξεκίνημα ο Βόλος δεν πτοήθηκε και αντεπιτέθηκε. Κι αφού αρχικά μείωσε το σκορ με σουτ του Τσοκάνη εκτός περιοχής στο 28', βρήκε και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Τσοκάνη στο 35'. Πολύ γρήγορα το 0-2 μετετράπη σε 2-2 με την κατάσταση να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη για τον Παναιτωλικό καθώς στο 44' έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καρέλη για χτύπημα εκτός φάσης στον Εσκοβάλ.

Η ολική ανατροπή επετεύχθη για τον Βόλο στο 78'. Ο δανεικός απ' τον ΠΑΟΚ Κούτσιας εξελίχθηκε σε χρυσή αλλαγή για τον Μπράτσο. Εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Στεργιάκη που έχασε την μπάλα μέσα απ' τα χέρια του και με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-3 που έφερε τον Βόλο ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον (83' Ζοάο Πέδρο), Φλόρες (46' Μλάντεν), Κολοβός (83' Ντίας), Σενγκέλια (72' Ντουάρτε), Νταγκό (67' Μόρσεϊ), Καρέλης.

Βόλος: Κλέιμαν, Ουές (89' Ματίγια), Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεσκίδα (61' Κούτσιας), Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς (75' Μπατόκιο), Οζέγκοβιτς (89' Tαχάτος).

ΠαναιτωλικόςΒόλος ΝΠΣSuperLeague