Αθλητισμός|11.10.2022 18:29

ΠΑΟΚ: Στήριξη σε Λουτσέσκου - Το τετ α τετ των αρχηγών με Μπότο

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ... ταρακουνήθηκε μετά την ισοπαλία στη Λιβαδειά που κράτησε την ομάδα μακριά απ' τις νίκες. Ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ωστόσο δεν υπάρχει περιθώριο για να μείνει ο οργανισμός του Δικεφάλου «κολλημένος» στην γκέλα.

Η αλήθεια είναι πάντως πως από την Κυριακή το απόγευμα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε σε βασικό κάδρο και είναι εκείνος που έχει επωμιστεί τη μεγαλύτερη «σκόνη». Κάτι που έχουν αντιληφθεί απόλυτα στα πέριξ του ΠΑΟΚ και πρωτίστως οι συνεργάτες του, οι ποδοσφαιριστές του και ο Ζοσέ Μπότο. Ο Πορτογάλος ήταν εκείνος που απευθύνθηκε άμεσα στον προπονητή του Δικεφάλου μετά την ισοπαλία, θέλοντας να τον «καλμάρει» δεδομένου πως είχε καταρρακωθεί ψυχολογικά...

Στη συνέχεια, μόνο στα ψιλά δεν πέρασε το ολιγόλεπτο τετ α τετ που είχαν οι τρεις αρχηγοί του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα οι Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί και Ίνγκασον με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας έξω από το πούλμαν της αποστολής. Οι τρεις ποδοσφαιριστές τα είπαν για λίγη ώρα με τον Μπότο και κατόπιν αποχώρησαν.

Η εικόνα και κυρίως η διάθεση του ασπρόμαυρου οργανισμού να... πέσει πάνω στον Λουτσέσκου προκειμένου να νιώσει την στήριξη και την εμπιστοσύνη των «δικών» του ανθρώπων, έφερε άμεση ενεργοποίηση των επιτελών του Δικεφάλου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι τρεις αρχηγοί να βρεθούν και εκτός γηπέδου με τον Λουτσέσκου, υπάρχει τουλάχιστον καταγεγραμμένη η διάθεση και η απόφασή τους, να του δείξουν με κάθε τρόπο πως ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο γκρουπ και στη δουλειά και πρωτίστως στο πρόσωπό του!

Είναι μία κίνηση που αναμφίβολα λέει πολλά για τον ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση και κυρίως για το πώς διαχείριζεται μία δύσκολη περίοδο για εκείνον...

Πηγή: SDNA

ΠΑΟΚΡαζβάν ΛουτσέσκουΖοσέ Μπότο