• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πώς θα «ξεκλειδώσει» το ένταλμα για ανθρωποκτονία σε βάρος του ενοικιαστή για την εξαφάνιση της Σταυρούλας ΛεβεντάκηΗ Μελόνι απαντά σε Τραμπ: Η δημοτικότητά μου δεν σας αφορά, επικεντρωθείτε στη δική σας«Με πίεζε αλλά εγώ αηδίαζα»: Φρίκη από ομαδικές καταγγελίες σε βάρος ιερέα για βιασμούς και χειραγώγησηΕπικήρυξαν τον δολοφόνο οδηγό που πάτησε γκάζι και σκότωσε σκύλο στη Γαστούνη
δημοφιλές τώρα: Τέλος χρόνου για την παλιά ταυτότητα: Τι ισχύει μετά τις 3 Αυγούστου για όσους δεν έχουν βγάλει νέα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   09.10.2022 18:35
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Πληγώθηκε και πάλι στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ - Γκέλαρε στη Λιβαδειά με γκολ στο 93'

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

Intime
Intime
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ο ΠΑΟΚ πληγώθηκε και πάλι στις καθυστερήσεις. Όπως συνέβη με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ο Δικέφαλος μολονότι δεν είχε απειληθεί καθόλου και κρατούσε στα χέρια του μια πολύτιμη νίκη, κατόρθωσε να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης απ' τον Λεβαδειακό στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-1. Για τρίτη σερί αγωνιστική ο ΠΑΟΚ έμεινε μακριά απ' τη νίκη καθώς μεσολάβησε και η εντός έδρας ήττα απ' τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε εξ αρχής την πρωτοβουλία και πίεσε τον Λεβαδειακό. Δυσκολεύτηκε όμως στην τελική προσπάθεια ιδίως στο πρώτο ημίωρο. Απείλησε στο 30' με τον Νάρεϊ, στο 33' με τον Κούρτιτς και στο 44' με θαυμάσιο ανάποδο ψαλίδι του Γκορντεζιάνι που απέκρουσε σε κόρνερ ο Μάρκοβιτς. Γκολ όμως δεν βρήκε ο Δικέφαλος που έμεινε στο 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε δυναμικά στο β' ημίχρονο αγγίζοντας το γκολ σε φάση διαρκείας στο 48'. Ο Λύρατζης σέντραρε από τα δεξιά αλλά η κεφαλιά του Κούρτιτς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Νάρεϊ σταμάτησε στον Μεχία και ο Ελ Καντουρί με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Ο Λουτσέσκου θέλοντας να τονώσει και να φρεσκάρει την ομάδα του έκανε τριπλή αλλαγή στο 61' χρησιμοποιώντας τους Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ και Ολιβέιρα. Και αμέσως μετά στο 63' είχε φάση διαρκείας στα καρέ του Λεβαδειακού με κεφαλιές του Κάργα και του Ίνγκασον.

Τελικά η λύση ήρθε απ' το... μαγικό πόδι του Μπίσεσβαρ, ο οποίος άνοιξε ωραία το παιχνίδι του Δικεφάλου και με καταπληκτική ασίστ έβγαλε τον Νάρεϊ απέναντι στον Μάρκοβιτς. Ο Γερμανός μολονότι δέχθηκε την πίεση του Μπαχανάκ, έμεινε όρθιος και πλάσαρε ιδανικά για το 0-1.

Κι εκεί που όλα έδειχναν νίκη του ΠΑΟΚ, ήρθε μια αδράνεια της στιγμής στην άμυνα του Δικεφάλου -η πρώτη στο ματς- κι ένα σουτ του Μπελμόντ έξω απ' την περιοχή που κατέληξε στα δίχτυα του Κοτάρσκι για το 1-1. Μάλιστα ο Λεβαδειακός απείλησε άμεσα και με δεύτερο γκολ καθώς στο 96' ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Βοιωτών σε μαρκάρισμα του Ζίβκοβιτς στον Μουτίνιο. Η φάαη όμως ελέγχθηκε απ' το VAR και η απόφαση άλλαξε. Το πέναλτι μετετράπη σε φάουλ και ο Ζίβκοβιτς αντί για κίτρινη τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Το σασπένς όμως συνεχίστηκε καθώς στην εκτέλεση φάουλ που ακολούθησε στο 99' ο Μουτίνιο ανάγκασε τον Κοτάρσκι σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στη συνέχεια ο Μπαχανάκ έστειλε την μπάλα άουτ.

To παιχνίδι πάντως ήταν ιστορικό για τον Βιεϊρίνια, ο οποίος συμπλήρωσε 288 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και έγινε ο ξένος με τις περισσότερες παρουσίες στην ιστορία του συλλόγου. Ξεπέρασε τον θρυλικό Νέτο Γκουερίνο. Ωστόσο ο Πορτογάλος στάθηκε άτυχος καθώς λίγο μετά την είσοδό του στο ματς αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.

Ιστορική στιγμή στη Λιβαδειά! Ο #TheLeader #Vieirinha ξεπερνάει τον Νέτο Γκουερίνο και γίνεται ο πρώτος συμμετοχές ξένος στην ιστορία του Δικεφάλου! #PAOKStory #PAOK #milestones pic.twitter.com/vAqciOfCZN

— PAOK FC (@PAOK_FC) October 9, 2022

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μεχία, Βινίσιους, Μουτίνιο, Σκβάρκα (56' Μπαχανάκ), Δούμτσιος (56' Τσιριγώτης), Λιάγκας, Τόρο (69' Μπελμόντ), Νίκας (95' Τζημόπουλος), Παναγιώτου, Τσάπρας.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης (61' Βιεϊρίνια, 72' Κωνσταντέλιας), Ντάντας (61' Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (84' Σβαμπ), Γκορντεζιάνι (61' Ολιβέιρα).

Διαβάστε ακόμη

Ο όρος των ΗΠΑ για να αποδεσμεύσουν δισεκατομμύρια δολάρια στο Ιράν - Το «κλειδί» των συνομιλιών στην Ελβετία

Πώς θα «ξεκλειδώσει» το ένταλμα για ανθρωποκτονία σε βάρος του ενοικιαστή για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη

Επιχείρηση «Green Boots» στο Έβερεστ: Η αποστολή ανάκτησης σορού ορειβάτη έπειτα από δεκαετίες στη «ζώνη του θανάτου»

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά αεροπλάνο που μεταφέρει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Λεβαδειακός
  • ΠΑΟΚ
  • SuperLeague
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr