Αθλητισμός|16.10.2022 20:00

Super League: Ο Ντιουσέ στο 90' έσωσε τον βαθμό για τον ΟΦΗ στα Γιάννενα

Newsroom

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε δύο φορές αλλά ο ΟΦΗ κατόρθωσε να μείνει όρθιος στους Ζωσιμάδες αποσπώντας ισοπαλία (2-2) στο 90'.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 19' με τον Ροσέρο έπειτα από γρήγορη ανάπτυξη και πάσα του Μορέιρα. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και έγινε πιο απειλητικός δίχως όμως να βρει γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.  Τελικά το τέρμα που έψαχναν οι Κρητικοί ήρθε στο 56'. Οι παίκτες του Νιόπλια έκρυψαν την μπάλα, ο Ντουρμιάι βρήκε με τακουνάκι τον Γκερέρο, ο οποίος έστρωσε γαι τον Τοράλ που εκτέλεσε για το 1-1.

Οι δύο προπονητές προσπάθησαν να φρεσκάρουν τις ομάδες τους και αν μη τι άλλο, οι αλλαγές τους βοήθησαν τις ομάδες τους για να σκοράρουν. Όχι όμως για να πάρουν και τη νίκη. Στο 76', ένα λεπτό μετά την είσοδο τού Μπάλαν, ο Ρουμάνος πέτυχε το 2-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, ο Ντιουσέ -η αλλαγή του Νιόπλια στο 71'- διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 90' ο άσος του ΟΦΗ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής υπογράφοντας το 2-2. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Μορέιρα (88' Μπαγκαλιάνης), Τζίμας (75' Μπάλαν), Ροσέρο, Παμλίδης (64' Ριένστρα).

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής (80' Γιαννούλης), Μαρινάκης (46' Ντζου), Μπαλογιάννης, Περέα (80' Καμάου), Μεγιάδο, Τοράλ (71' Ντιουσέ), Λάρσον, Ντίκο (30' Ντουρμισάι), Γκερέρο.

ΟΦΗΠΑΣ ΓιάννιναSuperLeague