Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ολική ρήξη χιαστού ο Αϊτόρ - Χάνει τη σεζόν
NewsroomΑπίστευτη ατυχία για τον κορυφαίο, μέχρι στιγμής παίκτη, της φετινής Super League και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει το SDNA, η μαγνητική στο γόνατο του Αϊτόρ έδειξε ότι ο Ισπανός εξτρέμ θα χάσει τελικά ολόκληρη την φετινή σεζόν καθώς έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστού.
Έτσι επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που είδαν τον φορμαρισμένο Ισπανό να σφαδάζει από τους πόνους μετά από διεκδίκηση της μπάλας στην διάρκεια του αγώνα με τον Άρη στην Λεωφόρο την Κυριακή.
Μάλιστα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα δευτερόλεπτα πριν από τον τραυματισμό του. Ο Ισπανός θα μπει στο χειρουργείο και εν συνεχεία χρειάζεται τουλάχιστον έξι μήνες αποθεραπείας για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.
Πλέον ο Παναθηναϊκός πρέπει να πορευτεί χωρίς τον Ισπανό εξτρέμ, στον οποίο φυσικά αναμένεται να σταθούν όλοι, προκειμένου να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει πειραχθεί ο μηνίσκος του Αϊτόρ, σε σχέση με τον Τρουιγιέ, που μια εβδομάδα νωρίτερα υπέστη έναν αντίστοιχο τραυματισμό.
- Νέα μέτρα για την ακρίβεια: Οι ευρωπαϊκές αποφάσεις και το made in Greece σχέδιο της κυβέρνησης
- Λίφτινγκ στον εξωδικαστικό για να... ξεκολλήσει - Οι αλλαγές που έρχονται
- Επίθεση με οξύ στην Κρήτη: Οι εκδοχές που «δίνουν» δράστιδα και θύμα - Θα παραδοθεί η 38χρονη, σοβαρή η κατάσταση του 36χρονου
- Τα πήραν στον τάφο τους: Απρόβλεπτα αντικείμενα που συνόδεψαν διάσημους στο ταξίδι τους στον άλλο κόσμο
- Τι είναι το σπάνιο σύνδρομο Καμπούκι και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;
- Τα μάτια του Μαξίμου που κοιτούν δεξιά και στο Κέντρο, ο χαμός στον ΕΟΔΥ με ξύλο και παραιτήσεις και η «μαύρη τρύπα» των μετρήσεων της Nielsen
- ΕΟΔΥ: Γιατί οδηγήθηκε σε έξοδο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας παραίτησης
- Τα μηνύματα της σημερινής επίσκεψης Μητσοτάκη - Μακρόν στην Κύπρο
- Ποιος είναι ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Τι σηματοδοτεί για το Ιράν η εκλογή του και πώς θα αντιδράσουν ΗΠΑ και Ισραήλ