Αθλητισμός|24.10.2022 11:00

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ολική ρήξη χιαστού ο Αϊτόρ - Χάνει τη σεζόν

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Απίστευτη ατυχία για τον κορυφαίο, μέχρι στιγμής παίκτη, της φετινής Super League και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει το SDNA, η μαγνητική στο γόνατο του Αϊτόρ έδειξε ότι ο Ισπανός εξτρέμ θα χάσει τελικά ολόκληρη την φετινή σεζόν καθώς έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστού.

Έτσι επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που είδαν τον φορμαρισμένο Ισπανό να σφαδάζει από τους πόνους μετά από  διεκδίκηση της μπάλας στην διάρκεια του αγώνα με τον Άρη στην Λεωφόρο την Κυριακή.

Μάλιστα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα δευτερόλεπτα πριν από τον τραυματισμό του. Ο Ισπανός θα μπει στο χειρουργείο και εν συνεχεία χρειάζεται τουλάχιστον έξι μήνες αποθεραπείας για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Πλέον ο Παναθηναϊκός πρέπει να πορευτεί χωρίς τον Ισπανό εξτρέμ, στον οποίο φυσικά αναμένεται να σταθούν όλοι, προκειμένου να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει πειραχθεί ο μηνίσκος του Αϊτόρ, σε σχέση με τον Τρουιγιέ, που μια εβδομάδα νωρίτερα υπέστη έναν αντίστοιχο τραυματισμό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠαναθηναϊκόςτραυματισμόςΑΐτορειδήσεις τώρα