Αθλητισμός|24.10.2022 22:33

Super League: Είχαν ευκαιρίες αλλά κόλλησαν στο μηδέν ΟΦΗ και Λαμία

Newsroom

Ο ΟΦΗ και η Λαμία... κόλλησαν στο μηδέν στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League. Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή των Κρητικών, Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες (ο Πορτογάλος πρώην συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια, Πέδρο Καραβέλα ήταν στον πάγκο ως «υπηρεσιακός»), οι παίκτες του ΟΦΗ έμειναν χωρίς νίκη για έκτο σερί παιχνίδι, ενώ την ίδια στιγμή η Λαμία απέσπασε βαθμό σε δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς.

Μπορεί οι δύο ομάδες να έμειναν στο 0-0, όμως το παιχνίδι είχε πάρα πολλές φάσεις κι απ’ τις δύο ομάδες κι... έσπασαν καρδιές μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μαλούτα. Με τη Λαμία να φτάνει πολύ πιο κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις, αλλά να πέφτει πάνω σε έναν συγκλονιστικό Μανδά και τον ΟΦΗ να έχει δοκάρι με τον Ντουρμισάι στο 72’.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Λάρσον, Τοράρινσον (68’ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο (73’ Στάικος), Περέα, Γκερέρο, Τοράλ (84’ Ντιουσέ), Τζόυ (84’ Μπιφουμά), Ντουρμισάι (84’ Θεοδωσουλάκης).

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Νούνιες, Ντε Βινσέντι (66’ Σλίβκα), Σιμόν, Μπεχαράνο (76’ Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Τσιλούλης (66’ Ασκόφσκι), Μανούσος (84’ Ρόμανιτς).

SuperLeagueΟΦΗΛαμία ΠΑΕ