Αθλητισμός|01.11.2022 16:31

Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον πατέρα του; Η ανάρτηση που ξεκαθαρίζει την υπόθεση

Newsroom

Αντιδράσεις προκλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πατέρα του.

Οι κάμερες «συνέλαβαν» τον Στέφανο Τσιτσιπά, να λέει στον πατέρα του, «είσαι μαλ…» και στη συνέχεια «φύγε», δείχνοντας τα νεύρα που είχε εκείνη τη στιγμή. Ακολούθησε μια αινιγματική ανάρτηση στα social media όπου ο κορυφαίος τενίστας έγραφε: «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα, μάθε να επιβιώνεις μόνος».

Ως αποτέλεσμα, οι φήμες ότι ο κορυφαίος τενίστας θα τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον πατέρα του- που είναι και προπονητής- έδωσαν και πήραν.

Τι απαντά ο Απόστολος Τσιτσιπάς

Σήμερα όμως Απόστολος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στο Facebook έβαλε τέλος στις φήμες ξεκαθαρίζοντας ότι παραμένει ενωμένος με τον γιο του.

 

Η ανάρτηση του Απόστολου Τσιτσιπά: «Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου, με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ. Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων, με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ» έγραψε στην ανάρτησή του ο Απόστολος Τσιτσιπάς, δημοσιεύοντας παράλληλα και μια φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέφανος ΤσιτσιπάςπροπονητήςΤένιςειδήσεις τώρα