Αθλητισμός|22.02.2019 17:30

Παντελίδης: «Ο Άρης θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των φιλάθλων»

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Άρης δεν θα αλλάξει τη φιλοσοφία του στην Τούμπα, σύμφωνα με τον προπονητή του Σάββα Παντελίδη, που σε γραπτή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζει ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Γνωρίζουμε όλοι τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτά τα παιχνίδια και τι σημαίνουν για τον κόσμο. Ωστόσο, μέσα στα αποδυτήρια είμαστε όλοι προσηλωμένοι στη δουλειά μας και στο πως πρέπει να την κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το δικό μας σκεπτικό δεν αλλάζει», εξήγησε και κατέληξε: «Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα ανταποκριθεί την Κυριακή στις προσδοκίες των φιλάθλων μας».

Στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο τεχνικός του Αρη είδε τον Γιώργο Δεληζήση και τον Μάρτιν Τόνσο να συμμετέχουν σε ένα μέρος του προπονητικού προγράμματος. Μετά την τελευταία προπόνηση θα φανεί αν θα μπουν στην αποστολή, αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις, αν δεν παρουσιάσουν βελτίωση, θα μείνουν και εκτός αποστολής. Εκτός προπόνησης έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Γιάννης Φετφατζίδης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση και θα φανεί αν υπάρχει πρόβλημα που μπορεί να τον κρατήσει εκτός αγώνα. 

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Μίτζεν Μπάσα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Σάββας ΠαντελίδηςΑρης