Αθλητισμός|10.11.2022 08:25

Super League: Ο Ατρόμητος έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί του αφήνοντας τον Αστέρα για έκτο ματς χωρίς νίκη

Newsroom

Το αρνητικό σερί τελείωσε για τον Ατρόμητο όχι όμως και για τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε άνετα με 2-0 της αρκαδικής ομάδας κι επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα. Απ' την άλλη πλευρά όμως, ο Αστέρας παραμένει χωρίς τρίποντα από την 6η αγωνιστική συμπληρώνοντας έξι παιχνίδια.

Ο Αστέρας μπήκε καλά στο γήπεδο αλλά ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που πέτυχε δύο γκολ στις πρώτες δύο φάσεις που έκανε με αποτέλεσμα να κλειδώσει από νωρίς το τρίποντο. Μόλις στο 9' ο Χατζηισαΐας από πάσα του Μαυρομάτη σκόραρε, ενώ στο 12' από ασίστ του Ρομπάιγ, ο Κιάρτασον με κοντινή προβολή έκανε το 2-0 σκοράροντας για τέταρτη φορά εφέτος.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονθάλεθ (68' Οικονομίδης), Ρομπάιγ (78' Τζοβάρας), Κουέν (77' Φριντγιόνσον), Έρλινγκμαρκ, Κιάρτανσον (67' Τζαβίδας), Ροτάριου (77' Κλωναρίδης).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής (68' Αλβάρες), Ιγκλέσιας, Μουνάφο (68' Μπερτόλιο), Ριέρα, Γκαρντάφσκι (46' Καρμόνα), Σίτο, Μπαράλες (57' Μπενίτο), Κρέσπι.

Αστέρας ΤρίποληςΑτρόμητοςSuperLeague