Αθλητισμός|10.11.2022 21:57

Εθνική ομάδα: Με Κουλιεράκη, Ρέτσο και Κώτσιρα οι κλήσεις του Πογιέτ για τα φιλικά με Μάλτα και Ουγγαρία

Newsroom

O ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ποδοσφαίρου, Γκουστάβο Πογέτ, κάλεσε 25 παίκτες για τους δύο εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με τη Μάλτα στη Βαλέτα στις 17 Νοεμβρίου και με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 20 Νοεμβρίου.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός κάλεσε τον Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε αντικαταστήσει εκτάκτως τον Τζαβέλλα τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ στις κλήσεις βρίσκονται επίσης ο Ρέτσος και ο Κώτσιρας, ενώ επιστρέφει και ο Γιαννούλης μετά τον τραυματισμό του. Αντιθέτως, δεν κλήθηκαν ο Βλαχοδήμος, ο Τσιμίκας, ο Μαυροπάνος και ο Μπάλντοκ συγκριτικά με την προηγούμενη αποστολή. Εκείνο που θέλει ο Πογιέτ είναι να τεστάρει επιπλέον παίκτες ενόψει της έναρξης των προκριματικών για το Euro.

Η αποστολή της Εθνικής

Στην αποστολή της Εθνικής κλήθηκαν οι: Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας.